Vælg en væghængt skoreol hvis det skal være nemt at støvsuge

En skoreol er et praktisk møbel i entréen. Vil du gerne gøre det så nemt som muligt for dig selv, når du skal gøre rent, kan det være en god idé at have så lidt som muligt stående på gulvet. Derfor kan en væghængt skoreol være det helt rigtige valg til dig, der ikke vil bruge oceaner af tid på at støvsuge.
Vælg en væghængt skoreol hvis det skal være nemt at støvsuge

Der er nemlig mange fordele ved at lade dine sko stå i en skoreol – også når det skal være nemt at gøre rent, for du får jo skoene væk fra gulvet. Du kan have flere sko stående fremme, hvis de står i en skoreol med flere hylder, end hvis du har alle dine sko stående på gulvet. Dine sko vil optage mindre plads på gulvet, og det er jo især praktisk, hvis din entré ikke er så stor. Hader du rod, vil du elske en pæn skoreol, som holder styr på dine sko. En skoreol kan også være et bedre valg end et skoskab, fordi der vil være mere luft omkring dine sko, så de bedre kan tørre. Dermed kan du undgå, at dine sko kommer til at lugte surt.

 

Furbo Meja: Væghængt skoreol med en eller to hylder

Furbo Meja: Væghængt skoreol med en eller to hylderHer er en enkel og elegant løsning til dig, der vil have en væghængt skoreol i træ. Furbo Meja er en væghængt skoreol, som du kan købe i flere forskellige varianter. Du kan vælge mellem tre forskellige træsorter –  olieret eg, sortbejdset eg eller hvidlakeret birk – så her er gode chancer for at finde den stil, som passer bedst sammen med den øvrige indretning i dit hjem. Du kan som allerede antydet vælge, om du vil have denne skoreol med en eller to hylder, og så kan du også vælge mellem tre forskellige bredder: 59 cm, 90 cm og 115 cm. Furbo er dansk design, som dyrker den nordiske stil med vægt på kvalitetsmaterialer og et enkelt, smukt udtryk. Dybden er 26 centimeter uanset hvor mange hylder og hvilken bredde du vælger.

Mål: Højde 18 eller 38 cm, bredde 59, 90 eller 115 cm, dybde 26 cm.

 

 

 

Furbo Nadja: Håndlavet skoreol til væggen

Furbo Nadja: Håndlavet skoreol til væggenFurbo Nadja er skohylden til dig, der ønsker et tidløst design med et enkelt og minimalistisk udtryk. Furbos møbler er håndlavet i de bedste materialer fra Skandinavien. Denne væghængte skohylde kan du også vælge i endnu flere forskellige finish end Furbo Meja. Alle varianter er udført i massiv eg, hvor du kan vælge en overflade, som er enten olieret, lakeret, sortbejdset eller hvidpigmenteret. Vil du gerne have denne skohylde i helt hvid, kan du også vælge den i hvid lakeret birk. Reolen kan du monteret på væggen med de medfølgende vægbeslag. Furbo Nadja bliver kun fremstillet med én hylde, men du kan til gengæld vælge tre forskellige bredder: 50 cm, 80 cm eller 100 cm.

Mål: Højde 25 cm, bredde 50, 80 eller 100 cm, dybde 29 cm.

 

 

 

Milano: Væghængt skoreol i metal og træ

Væghængt skoreol i metal og træEr du ikke så meget til træ i din indretning, kan du heldigvis også købe skoreoler udført i andre materialer. Milano er en enkel og tidløs skoreol udført i en blanding af metal og træ. Lamellerne, hvor du kan placere dine sko, er lavet i metal, så de er dejligt nemme at tørre af, hvis du kom til at stille et par beskidte sko på dem. Siderne i skohylden, hvor lamellerne ligger af, er udført i træ, og her kan du vælge mellem hvid eller sort. Denne skohylde fås kun én længde, som til gengæld er 98 cm lang, så her er plads til adskillige sko.

Mål: Højde 16 cm, bredde 98 cm, dybde 30 cm.

 

 

Felix: Væghængt skoreol i vandrør

Væghængt skoreol i vandrørHer er en rå skoreol fra det århusianske firma Raw58. Den vil passe godt ind i den urbane stil, måske inspireret af New Yorker-stilen med rå murstensvægge og industrielt design. Omvendt kunne en skoreol lavet af vandrør også være en rigtig fin kontrast til den lyse og enkle skandinaviske stil. Der er mange muligheder. Raw58’s skoreol kan du få i tre forskellige bredder: 62 cm, 112 cm og 162 cm. Har du mange sko, kan du også vælge at købe flere skohylder, som du så monterer på væggen over hinanden. Designet, som du ser her på billedet, er uden samlere i messing. Du kan også vælge at købe hylden med samlere i messing, som tilføjer en fin detalje til udtrykket.

Mål: Højde ukendt, bredde 62 cm, 112 cm eller 162 cm, dybde 24 cm.

 

 

 

We Do Wood: Væghængt skoreol i bambus

We Do Wood: Væghængt skoreol i bambus

Foretrækker du et lettere udtryk, er her en enkel og elegant væghængt skoreol udført i bambus, der er malet sort. Bambuspindene er monteret på kraftige tråde af gylden metal. Du kan også købe denne skohylde i en kombination af naturfarvet bambus og messing, naturfarvet bambus og sort eller helt i sort, så mon ikke du kan finde en, der passer godt ind i din entré? Skohylden er 100 cm lang, så her er plads til alle de sko, som du bruger til hverdag.

Mål: Højde 15 cm, bredde 100 cm, dybde 25 cm.