Tapet til pigeværelset behøver ikke være lyserødt

Traditionen tro vælger mange lyserød maling eller tapet til pigeværelset, men der er også mange andre muligheder, når din datter skal have nyt værelse.
Tapet til pigeværelset behøver ikke være lyserødt

Det er jo ikke alle piger, der drømmer om at være prinsesse. Derfor har vi været lidt på jagt og fundet 10 fine eksempler på tapet, som passer godt til et pigeværelse, selv om det ikke er lyserødt.

 

Tapet med skovens dyr

Skovens dyr er et bud på et tapet til den aktive pige
Dette flotte tapet med masser af grønne farver og glade dyr er fuld af livsglæde. Sådan en flot frodig skov med et rigt dyreliv giver inspiration til masser af fantasifulde forestillinger om venskaber og eventyr. Tænk blot på Dyrene i Hakkebakkeskoven. Tapetet er set hos Only4kids.

 

Tapet med cirkusartister og dyr

Tapet med cirkus og dyr

Cirkus er sjovt og fascinerende. Her er dyretæmmere, klovne, tryllekunstnere, udbryderkonger, linedansere og mange andre karakterer, som børn elsker. Tapetet er set hos Only4kids.

 

Mintfarvet tapet med naturmønster

Mintfarvet tapet med naturmønster

Skal tapetet til pigeværelset hellere være lidt mere afdæmpet, er der dette fine mintgrønne tapet inspireret af naturen. Mønsteret består af dyr, træer, blade og en masse indslag fra aktiviteter i naturen. Der er både telte, tipier, kanoer og høje bjerge. Er din datter spejder, er dette måske tapetet til hendes værelse. Tapetet er set hos Min egen verden.

 

Tapet med heste

Tapet med heste

Her er tapetet til den store hestepige. Baggrunden er holdt i en varm afdæmpet farve, mens mønstret består af livlige heste i forskellige gangarter. Tapetet er set hos Malgodt.

 

Tapet med fugle

Tapet med fugle

De fine finurlige fugle vil passe fint ind på et børneværelse. De ligner nogle, der er ude på at lave spilopper og vil ganske sikkert begejstre mange børn. Tapetet er set hos Malgodt.

 

Tapet med dyr på skyer

Tapet med dyr på skyer

De søde små dyr kan sprede glæde på børneværelset. De svæver af sted på lette skyer, mens de hilser på alverdens sprog. Baggrundsfarven er lys og afdæmpet, så de mange små fine detaljer bliver fremhævet af alle de glade farver. Tapetet er set hos Frishop.

 

Tapet med dyr i muntre farver

Tapet med dyr i muntre farver

Her er et helt andet bud på et flot tapet med dyr lige til at sætte op på pigeværelset. Den hvide baggrund er prydet af en masse dyr i flotte klare farver. Det er et tapet til børneværelset, hvor der skal være masser af lys og luft med plads til sjove indslag. Tapetet er set hos Bobo Online.

 

Tapet med alfabet

Tapet med alfabet

Her er bogstaverne, som kan være med til at skabe sjov og spræl på børneværelset. Hvert bogstav er pyntet med et dyr eller en genstand, som starter med det pågældende bogstav, så her er basis for mange gode stunder, hvor børn og forældre kan hygge sig sammen, mens de taler om alfabetet og digter små historier. Tapetet er set hos Illux.

 

Tapet med dyr på grene

Tapet med dyr på grene

De sødeste dyr fra skoven sidder og hygger sig på træets grene. Her er både pindsvin, egern, ræve, skildpadder, ugler, snegle og andre dyr. Prøv selv at se hvor mange forskellige dyr du kan få øje på. Nogle af de er camoufleret ganske godt præcis som ude i skoven. Tapetet er set hos Amazon.

 

Tapet med balletdanser

Tapet med balletdanser

Balletdanseren springer og svæver rundt på dette lyse tapet, der også er prydet med en tekst i skråskrift om at danse. Tapetet er set hos BN Farver.

 

Tapet med eksotiske dyr

Tapet med eksotiske dyr

Eksotiske dyr som flodheste og aber ser man ikke hver dag – med mindre dette flotte tapet pryder væggene. Det er holdt i en flot grøn farve og andre farver, så står godt til grøn. Nogle af dyrene er endda skjult rigtig godt af alt det grønne. Her er mange fine detaljer, som kan fascinere i lang tid. Tapetet er set hos BN Farver.