Storblomstret tapet i alverdens farver

Storblomstret tapet kan du få med mange forskellige former for blomster lige fra prydplanter som liljer, tulipaner og pæoner til vilde blomster som valmuer og kamilleblomster.
20 flotte bud på storblomstret tapet

Et storblomstret tapet er et smukt motiv, som mange forbinder med klassisk romantik eller den gode gammeldags mormor-stil, som skaber en tryg og hjemlig stemning. Der findes skam også masser af tapeter med store blomster i klassisk stil. Elsker du blomster, er der dog også masser af andre bud på flotte storblomstrede tapeter lige fra sarte feminine farver til fototapeter med store blomster til farverige mønstre, som hiver havens smukke blomster helt ind i stuen.

Jeg har været lidt på opdagelse og fundet et udvalg af storblomstrede tapeter. Her er både fine tapeter i lækker kvalitet og moderne fototapeter, som du selv kan sætte op. Her er både roser, liljer, tulipaner, pæoner og valmuer, så forhåbentlig kan du finde et flot blomstret tapet med din yndlingsblomst.

 

Storblomstret tapet

Hollandske Eijffinger har designet et flot tapet med store blomster, som ser virkelig naturtro ud. Tapetet er set hos Illux.

 

Flot blomster fototapet med en eng af kamilleblomster

Du kunne også overveje et fototapet, hvis du gerne vil have et tapet med blomster, der ser så realistiske ud som muligt. Her er det et flot fototapet med store kamilleblomster og en blå himmel i baggrunden. Det skaber den skønneste sommerstemning i dit hjem, så man altid vil være i godt humør. Tapetet er set hos Illux.

 

Tapet med store lilla blomster

Blomsterne er en pragtfuld lilla, som balancerer rigtig fint med de grønne blade og den mørke baggrund. Tapetet er set hos DecoFarver.

 

Storblomstret tapet med roser

Skab en romantisk stemning med et brus af store hvide roser på en flot mørkerød baggrund. Det er et smukt klassisk motiv, som vil stå godt sammen med varme farver som fx møbler i mørkt træ. Tapetet er set hos MalGodt.

 

Blomstret tapet med solsikker

Et andet bud på et storblomstret tapet i varme farver er dette overdådige design, som blev tegnet helt tilbage i 1879. Bunden er en dejlig chokoladebrun. Blomsterne er blandt andet solsikker, tulipaner og vindruer holdt i en varm rød farve. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Storblomstret tapet i sart rosa

Den romantiske stemning bliver på elegant vis slået an med et storblomstret tapet i sart rosa. Baggrunden er råhvid. Tapetet kan fx være et fint tvist i den nordiske stil med lyse møbler og naturmaterialer – men det er faktisk inspireret af den franske dronning Marie-Antoniette, så det kunne også pryde væggene i en elegant stue med vintage møbler i fransk landstil. Tapetet er set hos MalGodt.

 

Blomstret tapet i en afdæmpet grøn farve

Må der gerne være lidt mere farve på dit tapet uden at det bliver alt for spraglet, er her et fint blomstret tapet. Baggrunde er en dejlig støvet grøn, mens de store blomster træder frem i en lysere nuance. Tapetet er set hos BN Farver.

 

Storblomstret tapet til en feminin indretning

Her er et feminint tapet med store blomster i lyserød og rød brudt af de fineste grønne blade som i en frodig have, når sommeren viser sig fra sin allerbedste side. Tapetet er set hos MalGodt.

 

Tapet med store rosa blomster

De store lyserøde blomster på lys baggrund er endnu et bud på et storblomstret tapet, som giver sommerstemning på væggene. Her er også små fine fuglebure og fugle, som sidder på grenene mellem de store blomster. Tapetet er set hos Illux.

 

Lyst tapet med store blomster

Fine blomster og frodige grønne blade myldrer frem på dette blomstrede tapet, som er et skandinavisk design fra 1950’erne. Det er et klassisk og tidløst mønster, som er præget af en hvid baggrund med blomster og blade i afstemte blå, grønne, røde og gule farver. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Storblomstret tapet med blå pæoner

Den smukke blå farve skaber ro, så man bare har lyst til at slå sig ned midt i dette hav af blå pæoner. De store blomster ligger tæt og danner en smuk flade, som vil gøre sig godt på mange vægge. Tapetet er set hos MalGodt.

 

Storblomstret tapet med valmuer

Kan blomsterne slet ikke blive store nok? Her er et smukt fototapet med kæmpe valmuer. De er selvfølgelig røde og skaber en dejlig varm stemning sammen med de gule toner, som udgør baggrunden. Tapetet er set hos Bobo Online.

 

Storblomstret tapet med tulipaner

Et storblomstret tapet er ikke kun forbeholdt stuen. Det kan også være en flot effekt, som skaber en romantisk stemning i soveværelset. Her er det flotte tulipaner på en mørk baggrund. Det er et fototapet, som er set hos Bobo Online.

 

Storblomstret tapet til soveværelset

Et andet bud på et storblomstret tapet til soveværelset er disse frodige rosa pæoner og klatreroser, som er omkranset af grønne blade på en sort baggrund.  Det er et moderne blomstertapet set hos Tapetforum.

 

Romantisk tapet med store blomster

Et romantisk og farvestrålende blomstertapet med store roser, nelliker og tulipaner, som til sammen skaber et betagende blomsterhav. Tapetets baggrund er råhvid, mens de fine blomster veksler mellemi grå, blå, gul, grøn og rød. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Storblomstret tapet i romantisk vintage stil

De store blomster i sart rosa hviler på en baggrund af grålige blade. Det er farver, som klæder hinanden rigtig godt på dette storblomstrede tapet i en traditionel romantisk stil. Det vil også gøre sig godt i soveværelset eller i en vintage-inspireret stue. Tapetet er set hos BN Farver.

 

Elegant blomstret tapet

Vil du gerne have et mørkt tapet med blomster, er det bestemt også en mulighed. De mørke farver er en effektfuld kontrast til blomsterne, som får et mere råt udtryk. Det er en elegant måde at tilføre lidt kant i en moderne indretning. Tapetet er set hos DecoFarver.

 

Storblomstret tapet i lyse farver

Hælder du mere til afdæmpede farver som beige, sand og råhvid, kan du skam også få et flot storblomstret tapet. Her er et fototapet med afblomstrede mælkebøtter i smukke nuancer, som passer perfekt ind i den skandinaviske stil med lyse farver og naturmaterialer. Det er et fototapet, som er set hos Bobo Online.

 

Storblomstret tapet med masser af farver

Vil du hellere have knald på farverne? Her er et farverigt blomstertapet, som kan skabe liv og glæde i et hvilket som helst hjem. Baggrunden er en frisk turkis med blomster i røde og lilla nuancer strøet ud over. Tapetet er set hos BN Farver.

 

Har du fundet dit nye tapet? Der er mange storblomstrede tapeter at vælge mellem – mange flere end hvad jeg har vist dig her på siden. Hvis ingen af dem rigtig falder i din smag, kan du heldigvis finde endnu flere smukke storblomstrede tapeter i de forskellige webshops, som jeg har linket til.