På udkig efter en smal hvid kommode: Her er 10 med en bredde på max 50 cm

En hvid kommode er en klassiker, som passer ind i ethvert hjem. En smal hvid kommode kan man næsten altid finde plads til. Det er nemlig et praktisk møbel, hvor du fx kan gemme småting ad vejen eller opbevare dit tøj.
Smal hvid kommode: Smalle hvide kommoder i mange forskellige stilarter og designs

En smal hvid kommode er perfekt til den lille entré, hvor der ikke er så meget plads at gøre godt med. En kommode i hvid vil gøre sig godt i en lys og indbydende entré, hvor den vil træde i baggrunden, så her har vi fundet 10 eksempler på hvide kommoder, der er max 50 cm bredde.

 

Malva: Smal hvid kommode i eksklusivt design

Malva: Smal hvid kommode med 4 skufferMalva er en virkelig flot og elegant smal hvid kommode. Denne model måler 40 cm i bredden og har 4 skuffer med greb. Den findes også i varianter med henholdsvis 3 og 5 skuffer – og for den sags skyld også i en bredere version på 70 cm. Du kan vælge mellem flere forskellige træsorter som fx hvid lakeret massiv birk, hvidpigmeneteret massiv eg eller en kombination af hvid lak og olieret massiv eg. Den sidstnævnte variant er den, du ser her på billedet. Kommoden bliver produceret på bestilling, så der er lidt leveringstid. Til gengæld bliver den leveret næsten færdigsamlet. Du slipper for at samle sidder og skuffer, men skal blot selv skrue benene på. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Mål: Højde 76 cm, bredde 40 cm, dybde 31 cm.

Se priser på Malva

 

Naia: Smal hvid kommode i tidløst design

Naia: Smal hvid kommode i tidløst designNaia er en flot smal kommode til dig, der elsker tidløst og enkelt design. Her er ingen overflødige finesser eller pynt. Den er god til fx opbevaring af tøj i soveværelset eller på børneværelset. Kommoden her på billedet har 3 skuffer, men du kan også få den i en højere model med 5 skuffer. Materialet er komposittræ, som er nemt at holde ren. Det er lakeret med højglans lak, som giver kommoden en solid, slidstærk og holdbar finish.

Mål: Højde 70,10 cm, bredde 40,40 cm, dybde 50 cm.

Se priser på Naia

 

Torino: Smal hvid kommode i romantisk designTorino: Smal hvid kommode i romantisk design

Elsker du romantik og nostalgi, er her den helt rigtige kommode til dig, der er på jagt efter en smal hvid kommode. Det er en flot kommode, som du kan have stående i alle rum i dit hjem – entréen, soveværelset, stuen – den vil gøre sig godt over alt. Dybden er kun på 29 cm, så det er også en kommode, du kan have stående i en gang, hvor der stadig skal være plads til at gå forbi. Kommoden har 5 skuffer, så her er god opbevaringsplads til fx dit tøj eller alle de småting, som man får samlet sammen i løbet af årene. Skufferne har runde messinggreb. Kommoden er lavet af finer, og træets struktur kan anes gennem den hvide maling. Denne kommode bliver leveret samlet.

Mål: Højde 85 cm, bredde 50 cm, dybde 29 cm.

Se priser på Torino

 

Bristol: Smal hvid kommode i skandinavisk design

Smal hvid kommode i skandinavisk designDenne kommode er et godt bud på et møbel, som du også kan bruge som sengebord i dit soveværelse. Den er 45 cm høj og har to skuffer, som du kan bruge til at opbevare forskellige småting, som det er rart at have inden for rækkevidde, når du er på vej i seng. Skufferne måler 40 x 40 cm, så det er en kommode med god funktionalitet, hvis du vælger at bruge den som sengebord. Kommoden vil passe godt ind i et hvert dansk hjem med sit skandinaviske mix af hvid og lyst træ. Designet er enkelt med greb, der er skåret ind i skuffernes front.

Mål: Højde 45 cm, bredde 40 cm, dybde 40 cm.

 

 

Modena: Smal hvid kommode på hjulSmal hvid kommode på hjul

Skal det være nemt at flytte rundt på møblerne i dit hjem, kan det være en god idé med hjul under dem. Det er en praktisk og funktionel løsning. Modena er en smal hvid kommode holdt i et enkelt og elegant skandinavisk design. Kommoden har 4 skuffer og er monteret med hjul. Det gør den helt perfekt til fx hjemmekontoret, hvor du kan gemme kommoden lidt af vejen eller trække den over til din arbejdsplads. Selve kabinettet er bygget i hvidlakeret træ, mens skufferne er holdt i lyst træ helt i den skandinaviske ånd. Der er boret runde huller i skufferne til greb, så her er lagt vægt på et minimalistisk og funktionelt udtryk.

Mål: Højde 80 cm, bredde 32 cm, dybde 41,5 cm.

 

Milano: Smal hvid kommode i et råt look

Smal hvid kommode i et råt designSkal din kommode passe ind i et lyst hjem uden, at den hvide farve tager overhånd? Så er det værd at kaste et blik på denne kommode. Den er lavet i kejsertræ eller paulownia, som det også bliver kaldt. Det er en let træsort, som samtidig er meget hårdt. Det er en lys træsort, som passer godt ind i skandinaviske hjem. Skufferne er lavet i hvidlakerede træfiberplader. Der er skåret ud til greb i skuffernes front, så her er endnu en kommode med et flot og enkelt design.

Mål: Højde 78,5 cm, bredde 40 cm, dybde 36 cm.

 

 

Manis-h: Smal hvid kommode på hjul

Smal hvid kommode på hjulHer er endnu en smal hvid kommode på hjul. Der er bremse på to af hjulene, så den bliver stående på sin plads. Denne kommode er knapt så høj. Den måler 60 cm i højden, så den kan stå under et skrivebord. Den vil også gøre sig fint som sengebord eller ganske enkelt som en flot kommode. Skufferne er lavet i bøgetræ, mens sidder, bund og top er lavet i MDF-plade. Det hele er naturligvis lakeret hvidt. Der er skåret ud i skuffernes front, så de er nemme at åbne. Det er et gennemført minimalistisk og elegant design, som er perfekt til den tidløse indretning af dit hjem.

Mål: Højde 60 cm, bredde 42 cm, dybde 35 cm.

Se priser på Manis-h

 

Butler: Høj smal hvid kommode i tidløst design

Høj smal hvid kommode i tidløst designEr du til tidløst og elegant design, skal du se lidt nærmere på Butler, som er en høj smal hvid kommode. Den er designet af makkerparret Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen for FDB-møbler. De hører til i den absolutte design-elite og har vundet adskillige priser for deres smukke designs. Butler byder på et enkelt og elegant design, der på én gang er både moderne og tidløst. Kommoden er høj og svæver nærmest på de 4 skråtstillede ben. Den har hele 6 skuffer, hvor du kan organisere de ting, som du gerne vil have gemt lidt af vejen. Materialet er solidt FSC-certificeret egetræ fra europæiske skove. Skuffernes fronter er lakeret hvid. Alt i alt giver det denne kommode et let og smukt udtryk, som man kun kan nyde.

Mål: Højde 120 cm, bredde 38 cm, dybde 35 cm.

Se priser på Butler

 

Eja: Høj smal hvid kommode i romantisk design

Høj smal hvid kommode i romantisk designKan du slet ikke få nok af romantisk design med en masse fine små detaljer, vil denne kommode sikkert passe perfekt ind i dit hjem. Designet er inspireret af den franske landstil. Denne kommode er samtidig ganske smal med en bredde på sølle 34 cm, så den er perfekt til rum, hvor pladsen er trang. Alligevel er der masser af opbevaringsplads i den, for den har hele 7 skuffer. Kommoden måler 130 cm i højden. Den vil gøre sig rigtig godt i din stue, hvis du stiller en buket smukke blomster og et par stearinlys på toppen af den for rigtig at understrege den romantiske stil.

Mål: Højde 130 cm, bredde 34 cm, dybde 23 cm.

 

Halifax: Høj smal hvid kommode i fransk stil

Høj smal hvid kommode i fransk stilHer er endnu en kommode i romantisk stil med inspiration fra Frankrig. Denne kommode har også 7 skuffer, så du kan organisere de ting, som du ikke vil have stående frit fremme i dit hjem. Den er lavet i certificeret maghoni, og skuffernes håndtag er udført i messing, som giver et autentisk fransk udseende. Det er en smuk kommode med flotte linjer. Der er lidt færre krummelurer, men der er stadig nogle smukke detaljer, som gør denne kommode til en fryd for øjet. Kommoden findes i flere andre varianter, hvor den fx er bredere eller lavere, så du kan finde den størrelse, som passer dig bedst.

Mål: Højde 120 cm, bredde 40 cm, dybde 30 cm.

Se priser på Halifax