Online byggemarked tilbyder gratis fragt

Vil du gerne spare tid på at køre i byggemarkedet efter byggematerialer? Der er efterhånden mange online byggemarkeder at vælge mellem. Her får du et tip om et byggemarked, hvor du har mulighed for at få gratis fragt.
Online byggemarked tilbyder gratis fragt

Når du handler i et online byggemarked, som tilbyder gratis fragt, er det nemt at regne ud, hvad den endelige pris på varerne bliver. I et online byggemarked med gratis fragt kan du i sagens natur regne med, at prisen bliver den, som kurven viser, mens du er i gang med at udvælge de varer, som du gerne vil købe. Du slipper for at blive irriteret over dyr fragt, som lige pludselig gør røverkuppet hos den billige webshop til en småpebret fornøjelse.

Det er dog sjældent, at jeg støder på et online byggemarked med gratis fragt. Det er en udgift, der er til at tage og føle på, når en stor mængde tunge byggematerialer skal fragtes fra en butik til en kunde. For nylig opdagede jeg Homeshop, som faktisk er et online byggemarked med gratis fragt ved køb over 3000 kr. Der er dog nogle enkelte undtagelser som fx individuelle tilbud. Desuden leverer de kun fragtfrit på brofaste øer.

 

Fri fragt og nul besvær

Skal du i gang med et større gør-det-selv-projekt hjemme hos dig selv, har du sikkert brug for nogle byggematerialer. De kan både være store, tunge og uhåndterlige. Lige pludselig er det et større logistisk projekt i sig selv at få byggematerialerne hjem fra det lokale byggemarked – især hvis du ikke har en bil, der er stor nok.

Heldigvis er der efterhånden mange gode muligheder for at købe byggematerialer online. Du slipper dermed for at slæbe dig halvt ihjel, inden du overhovedet er kommet i gang med at lægge fliser i indkørslen, grave stolper ned til det nye hegn eller bygge det nye skur .

Homeshop er blot et ud af adskillige online byggemarkeder, hvor du faktisk kan finde lige så mange forskellige varer som i dit lokale byggemarked. Forskellen er bare, at Homeshop tilbyder gratis fragt, hvis du handler for mere end 3000 kr. – og det løber jo hurtigt op, når du skal have byggematerialer til et større projekt.

 

Online byggemarked med bredt sortiment – og gratis fragt

Hos Homeshop kan du købe nærmest alt mellem himmel og jord til hus og have. Her er arbejdstøj, arbejdslamper, stilladser, el-værktøj, maling, malerværktøj, vvs-artikler, cement, mørtel, fliser, gulve, gipsplader, krydsfiner, spartelmasse, dampspærre, isolering, mursten, fundablokke, facadebeklædning, tagrender, tagpap, tagsten, granitfliser, sten, grus, rullegræs, barkflis, drivhuse, carporte, redskabsskure, havemaskiner, hegn, havemøbler, grill, belysning… kort sagt stort set alt, hvad du kan købe i dit lokale byggemarked. Homeshop har fokus på isenkram, byggematerialer og haveartikler.

Tit kan du gøre en god handel hos Homeshop. De opkøber nemlig løbende partier af kendte brands, som de sælger til fordelagtige priser.

Du kan handle dine byggematerialer eller nye havemøbler med nogle få klik døgnet rundt og blot vente på, at de bliver leveret til dig. Du sparer tid på at køre frem og tilbage. Måske skulle du også låne en bil eller leje en trailer for at få dit nye indkøb hjem. Alt det bøvl kan du undgå i et online byggemarked.

 

Homeshop kåret som årets e-handler 2020 i kategorien badeværelse

Skal du i gang med at renovere dit badeværelse, er der en særlig god grund til at besøge Homeshop. Pricerunner har nemlig kåret Homeshop som årets webshop i kategorien badeværelse. Prisen har Homeshop fået, fordi “det er en butik med god kundeservice, som svarer hurtigt med hjælpsomme svar. Bestilling af varer går hurtigt og nemt med godt overblik. Homeshop har en god hjemmeside, som er nem at finde, med god navigation og som generelt er nem at finde rundt på.”

Som en bonus er Homeshop samtidig et af de få online byggemarkeder, som tilbyder gratis fragt – når du handler for minimum 3000 kr.