Om

Hus, Have & Hjem er et online magasin, som tilstræber at levere nyttig viden, som du kan bruge til noget. Emnerne spænder bredt lige fra hus og have til ferie og bøger, som udgør det primære indhold, men du kan også støde på artikler om fx sundhed og iværksætteri. Det er ganske rigtigt en lidt sjov blanding. Oprindeligt drev jeg flere forskellige websites, men som du sikkert kender det fra dig selv, er tid en knap ressource, der ikke altid matcher ambitionerne. Løsningen var derfor at slå flere websites sammen og kun beholde et enkelt - og det blev Hus, Have & Hjem.

Her skriver jeg selvfølgelig artikler om hus, have og hjem - men også om ferie, for hvem trænger ikke til en dejlig ferie og inspirerende oplevelser i ny og næ, selv om hjemmet er ens trygge base i hverdagen. Og ferietid er læsetid, så derfor skriver jeg også om bøger - og så også lidt fordi jeg er udannet bibliotekar, har arbejdet på et bibliotek i mange år og elsker velskrevne romaner og underholdende krimier.

Indholdet på Hus, Have & Hjem er reklamefinansieret. De fleste artikler indeholder et eller flere reklamelinks eller annoncebannere. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg aldrig vil anbefale et produkt, som jeg ikke kan stå inde for.

Klikker du på et reklamelink eller et annoncebanner og foretager et køb, modtager jeg et lille beløb i provision. Varen bliver ikke dyrere for dig, men du er med til at støtte den daglige drift af Hus, Have & Hjem.

Hus, Have & Hjem er en del af virksomheden Frumik, som har adresse på Herrestrupvej 15 i 4200 Slagelse. Frumik er registreret som virksomhed med CVR-nummer 29951489.
Du er velkommen til at sende mig en hilsen på sus@frumik.dk.