9 bud på en lyserød plaid til en skøn hyggestund i sofaen

En plaid er synonym med hygge. Om vinteren er der ikke noget bedre end at sidde i sofaen med en dejlig varm plaid hen over benene, når det er koldt og mørkt udenfor. Også om sommeren kan en plaid gøre lykke på de kølige aftener, hvor solen ikke helt har magt til at holde dig varm, når du sidder og hygger ude i havemøblerne, mens du lytter til fuglenes smukke sang.
Skøn lyserød plaid til en hyggestund i sofaen

Du kan få plaider i alverdens kvaliteter og prisklasser. Er du den kuldskære type, kan især en uldplaid hjælpe dig med at holde varmen. Der er mange forskellige typer af uld som fx alpaca, mohair, cashmere og merino, som har hver deres kvalitet. Alpacauld er fx varmere, stærkere og lettere end merinould. Cashmere føles lækkert og blødt, mens merino er mere elastisk og slidstærkt end cashmere. En plaid i cashmere er ren luksus, som vil smyge sig blødt om dig og samtidig holde dig varm.

Går du op i indretningen af dit hjem, holder du sikkert dine møbler og tilbehør i en bestemt farveskala, som skaber en stemning, der matcher din personlighed. Her har vi sat spot på plaider i lyserød, som er en sart og feminin farve.

 

Quiltet plaid i rosa bomuld

Quiltet plaid i rosa bomuld

Quilt Malva fra Ib Laursen er en bomuldsplaid i en virkelig skøn støvet rosa farve. Tæppet måler 180 x 130 cm. Bomuld er nemmere at vaske rent end fx uld, så det er det ideelle tæppe til picnics ude i det grønne og strandture. Se priser

Plaid i soft pink

Stor bomuldsplaid i soft pinkVil du have en lidt større plaid i bomuld, er der også dette skønne tæppe, som måler 140 x 200 cm. Du kan også få denne plaid i flere andre nuancer af lyserød som fx misty rose, mauve, der begge er mørkere farver end den fine soft pink, som er vist her på billedet.

 

Vaflet bomuldsplaid i aubergine

Vaflet bomuldsplaid i aubergine

Med lidt god vilje kan man også kalde denne dejlige plaid for lyserød. Farven er aubergine, som nok er over i det gammelrosa. Den er også lavet af bomuld i et vaflet mønster. Tæppet måler 170 x 120 cm og er designet af House Doctor. Se priser

 

Gammelrosa plaid i bomuld med kvaster

Denne flotte plaid fra C’est Bon kan du få i en fin lyserød farve. Plaiden er lavet i lækker og varm bomuld. En fin lille detalje er de søde hørkvaster i hjørnerne. Plaiden måler 130 x 200 cm og er helt perfekt som sengetæppe til en enkeltseng, som plaid i sofaen eller som tæppe til strandturen.

 

Lyserød plaid med mønster

Lyserød plaid med mønsterForetrækker du en plaid med mønster frem for en ensfarvet plaid, kan du jo overveje denne fine quiltede plaid fra Ib Laursen. Mønsteret er inspireret af baroktiden og vil passe godt ind i mange stuer. Denne plaid måler 130 x 180 cm og er lavet af 100% bomuld med undtagelse af fyldet, som er en blanding af 90% bomuld og 10% polyester. Den kan tåle at komme i vaskemaskinen ved 30 grader, så det kan være et godt valg til familier med små børn eller kæledyr.

 

Blød lyserød plaid med frynser

Blød lyserød plaid med frynserBloomingville laver plaids i mange forskellige farver, mønstre og kvaliteter. Her er en i en dejlig farvekombination bestående af lyserød og natur. Plaiden er fremstillet i bomuld og er nærmest et must til en afslappende hyggestund i sofaen. Den måler 130 x 160 cm.

 

Stor rosa plaid i bomuld med frynser

Stor rosa plaid i bomuld

Au Maison laver en serie af skønne plaider i en serie, som de kalder for Throws Hamam. Den kan du blandt andet få i rosa som vist her på billedet, men der er også mange andre flotte farver at vælge mellem, så du ganske sikkert finde en farve, som passer ind i din bolig. Plaiden er fremstillet i 100% bomuld og måler 100 x 185 cm.

 

Fin plaid i rosa fremstillet af genbrugs-bomuld

Fin plaid i rosa fremstillet af genbrugs-bomuld

Vil du gerne have et fint tæppe, hvor der også er taget hensyn til miljøet, kan denne plaid fra Bloomingville måske være sagen for dig. Det er et fint og let tæppe ideelt til at slynge om sig, når du sidder en kølig aften på terrassen. Det måler 130 x 160 cm. Du kan selvfølgelig også bruge dette bæredygtige tæppe i sofaen til hygge eller som en fin detalje i din boligindretning. Se priser

 

Strikket lyserød plaid

Strikket lyserød plaidMange plaids på denne liste er vævet, men her er en dejlig undtagelse. Ib Laursen har designet en skøn strikket plaid i en blanding af sart lyserød og hvid. Den er strikket i 100% bomuld og måler 130 x 180 cm. Brug det som slumretæppe i sofaen eller til at varme fødderne, når du slapper af efter en lang dag.