Lyserød maling til det sofistikerede hjem

Der bliver solgt masser af lyserød maling til børnefamilier, hvor pigen ønsker sig et rigtigt prinsesseværelse. Forstår man at sætte farverne sammen på en afbalanceret måde, vil lyserøde vægge også gøre sig rigtig godt i husets øvrige rum.
Lyserød maling kan tilføre et rum elegance

Lyserød er selvfølgelig ikke bare lyserød. Det er en farve, som spænder lige fra den sarteste pastelfarvede lyserød til den vildeste shocking pink.

Hvilken tone af lyserød maling du skal vælge afhænger selvfølgelig af dine ambitioner med boligindretningen. Vil du indrette et romantisk soveværelse eller et hyggeligt sofahjørne?

 

Få din maling tonet i den helt rigtige lyserøde nuance

Hos en farvehandler kan du få din maling tonet i alverdens nuancer af lyserød. Er du tvivl om, hvilken nuance af lyserød maling du skal vælge, kan du starte med at købe nogle farveprøver. Så undgår du at købe en hel spand maling blot for at konstatere, at den ser anderledes ud på dine vægge, end hvad du havde forestillet dig.

 

Lyserød: Feminin, eksotisk eller kølig

Lyserødt anses traditionelt for at være en feminin farve. Det kan være en varm, livlig og spændende farve, som leder tankerne hen på eksotiske lande som Mexico og Indien. Eller det kan være en elegant, sart og kølig farve, som i stedet sender tankerne i retning af de landlige omgivelser i Frankrig.

Man kan kombinere lyserød med mange forskellige farver. En elegant farvekombination er sart lyserød sammen med varm cremehvid eller kølig grå. Det er en kombination, som vil gøre sig godt i det nordiske hjem, hvor køligt dagslys er en stor del af vores hverdag.

En stærk pink vægmaling vil tilføre masser af dramatik til et hvilket som helst lokale. Er du glad for stærke farver, kan du med fordel tilføje et strejf af en anden stærk farve, som sætter pink i relief. Der er mange muligheder som fx kraftig blå eller grøn. Det er svært ikke at blive smittet med glæde, når man opholder sig i sådan en eksplosion af varme farver, som leder tankerne hen på feriestemning i sommersolens stråler.

Der er i det hele taget mange muligheder, hvis du vil i gang med at dyppe penslen i lyserød maling. Varme lyserøde farver virker indbydende sammen med andre varme farver som fx cremehvid, chokoladebrun, mørkegrøn eller guld. Et væld af gyldne nuancer vil signalere overdådighed og luksus.

Selv et rigtig herreværelse kan emme af maskulin stemning, hvis den klassiske mørkebrune Chesterfield-stol akkompagneres af vægge malet i en blød lyserød nuance, som bevæger sig over i de brune toner.

 

Inspiration til hvordan du kan være kreativ med lyserød maling

Vil du gerne skabe det perfekte hjem, kan det være godt at søge inspiration rundt omkring. Det kan give dig idéer til, hvordan du skaber dit helt eget personlige udtryk og rammer plet med din boligindretning.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Design Blog🍦 Juliette (@design_hunger) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Bodour kadi (@bodourkadi_interior) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af AYTM (@aytmdesign) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ДИЗАЙН ИНТЕРЬЕРА | ДЕКОР (@_shallash_) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af @passion4interior den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ✨ Styling Your Life ✨ (@styling.your.life) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Shabbychic Pink Lovers 💕 (@devia_frantristan) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Colorful 4U. Boho Accessories (@colorful_4u) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Emma I Travel ✈️ & Food 🍴 (@augoutdemma) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michael Victor • San Francisco (@the415guy) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cathe (@mr_mont_owner) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Randa Romanova (@morella_666) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ruth Boudreaux (@historiclouisianahomes) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Riverside Wanderer (@riversidewanderernyc) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MADE.COM (@madedotcom) den