9 luksus hængekøjer til afslapning i haven

Når solen skinner, skal dagene selvfølgelig nydes udenfor. En lækker og komfortabel hængekøje er det perfekte møbel til afslapning og måske endda en lille lur.
Luksus hængekøje

En luksus hængekøje er en dejlig komfortabel hængekøje i høj kvalitet fremstillet af de bedste materialer. Komfort og kvalitet er egenskaber, som man aldrig går galt i byen med – slet ikke når afslapning og velvære er i højsædet. Der er næppe noget bedre end at slænge sig i en luksus hængekøje på en dejlig varm sommerdag og bare mærke roen sænke sig, mens man nyder en kølig drink.

 

En luksus hængekøje er en hængekøje ud over det sædvanlige

Hængekøjer i luksus-klassen kan du købe i mange forskellige designs, så der er noget for enhver smag og pengepung. Der er lækre danskproducerede hængekøjer med stativ, amerikanske hængekøjer med en blød og vatteret dug, store robuste hængekøjer i sydamerikansk stil, lækre romantiske hængekøjer med frynser og plads til to personer samt deluxe hængekøjer med en bæreevne på 200 kg.

 

Dansk designet luksus hængekøje med stativ

Cobana Hammock fra SACKit er dansk designet luksus hængekøje med stativ

Cobana Hammock fra SACKit er en formsyet hængekøje med en dejlig blød køje i højeste kvalitet. Den er nem at stige ind og ud af, så her er en hængekøje, som vil blive populær blandt hele familien. SACKit’s luksus hængekøje er designet til det danske vejr, så du behøver ikke at flytte den indendørs hver aften. Den kan sagtens tåle dug eller en let regnbyge. Hængekøjen vil heller ikke falme af at stå ude i solen dagen lang. SACKit’s hængekøje kan du købe med eller uden stativ. Vælger du en hængekøje med stativ får du den store fordel, at du kan flytte hængekøjen rundt i haven alt afhængig af, om du har lyst til at ligge i skygge eller sol.

 

Luksus hængekøje til 2 personer

Fatboy Headdemock er en lækker hængekøje med plads til 2 personer

Skal der være plads til 2 personer i din nye hængekøje, kan du overveje Fatboy Headdemock hængekøjen. Selve dugen byder med sin ekstra bredde på god plads til 2 personer, og den kan bære en vægt på op til 150 kg. Du kan få en Fatboy Headdemock i nærmest alle regnbuens farver, så du kan få en lækker hængekøje i din yndlingsfarve. Alt afhængig af hvor meget luksus du ønsker dig, kan du vælge mellem 2 varianter af Fatboys lækre hængekøje. Basis-modellen hedder blot Headdemock og bliver leveret med en køje fremstillet af polyester. Headdemock Superb er deluxe varianten, som er fremstillet af det ekstra stærke materiale Olefin, som er mere slidstærkt og nemmere at rengøre end polyester. Begge modeller bliver leveret med et solidt stativ af metal, som kan skilles ad, så det er nemt at opbevare hængekøjen indendørs i vinterhalvåret.

 

Amerikansk inspireret luksus hængekøje

Amerikansk inspireret luksus hængekøje

Vil du hellere have en lidt mere klassisk udseende hængekøje i en luksus-udgave med god plads og en dejlig blød madras, kan du overveje denne amerikansk inspirerede luksus hængekøje. Tværpinden sikrer, at selve køjen ikke folder sig sammen. Køjen er vatteret og fremstillet af Olefin, som sikrer en høj holdbarhed. Det er fristende at ligge to sammen i denne brede hængekøje, og det kan den skam også sagtens holde til. Den kan nemlig bære en vægt på 180 kg. Du kan for øvrigt også købe et stativ til denne hængekøje, så du kan få glæde af den uanset, om du har nogle store træer eller solide stolper i din have, hvor du kan fastgøre hængekøjen.

 

Robust hængekøje i sydamerikansk stil

Robust hængekøje i sydamerikansk stil

Er du mere til klassiske hængekøjer i sydamerikansk stil, er udvalget stort. Her har jeg fundet en flot hængekøje fra La Siesta. Det er en såkaldt dobbelt hængekøje, som er ekstra bred og stærk, så der er plads til 2 personer. Med en bæreevne på 160 kg kan du roligt dele pladsen i din hængekøje med fx dine børn. Kanterne i dugen er ekstra forstærket, så de ikke bliver slidt i stykker, når I skal ind og ud af hængekøjen. Dugen er vævet i bomuld, og du kan vælge mellem virkelig mange flotte farver.

 

Luksus hængekøje i økologisk bomuld

Luksus hængekøje i økologisk bomuld

Her er endnu en lækker hængekøje fra columbianske La Siesta. Denne hængekøje er fremstillet i økologisk bomuld. Som en bonus er den ekstra lang, bred og stærk, så den kan bære hele 200 kg. Uanset om du foretrækker enkel elegance eller en eksplosion af farver, kan du finde en hængekøje, som matcher din stil. La Sieste laver både ensfarvede, ternede og stribede hængekøjer i alverdens farver. Her er afdæmpede farver som beige og brun, rolige farver som marineblå og dybgrøn og varme farver som rød og orange.

 

Ekstra stærk hængekøje i sydamerikansk stil

Ekstra stærk hængekøje i sydamerikansk stil

De store hængekøjer fra Amazonas er et andet bud på en lækker hængekøje i sydamerikansk stil. De er ligeledes rigeligt store til, at to personer kan ligge ved siden af hinanden, og de kan sagtens klare det, da de har en bæreevne på 200 kg.

 

Lækker fair trade hængekøje fra Columbia

Lækker fairtrade hængekøje fra Columbia

En fair trade hængekøje giver dig god samvittighed, når du ligger og slapper af i den. Fair trade vil sige, at hængekøjen er fremstillet under ordentlige forhold, hvor der bliver taget hensyn til både miljø og mennesker. Tropilex’s hængekøjer er netop fair trade. Kvaliteten er enestående med en lækker robust dug af vævet bomuld/polyester, som sikrer en ekstra høj slidstyrke, så du kan nyde din hængekøje i mange år fremover.

 

Blød og behagelig luksus hængekøje

Blød og behagelig luksus hængekøje

Er din idé om luksus mere at svæve komfortabelt over jorden på en dejlig blød madras frem for at rulle dig ind i en klassisk hængekøje? Så skal du kaste et blik på denne fine luksus hængekøje fra Amazonas, som ellers er kendt for sine sydamerikanske hængekøjer. Denne hængekøje føles nærmest som en seng, hvor du kan tage dig en behagelig lur udendørs.

 

Stor romantisk luksus hængekøje

Stor romantisk luksus hængekøje

Denne flotte hængekøje med fine flettede borter og frynser er en favorit i mange haver. Der bliver slået en helt særlig romantisk stemning an, når den hænger under et par store skyggefulde træer i en dejlig grøn og frodig have. Dugen er fremstillet i vævet bomuld, som kan holde til 200 kg, så her kan sagtens ligge to personer ved siden af hinanden. Det er en relativ stor luksus hængekøje, hvilket kun er en fordel, for jo større hængekøjen er, jo bedre er komforten.