Lej en container til opbevaring

Lej en container til opbevaring af møbler og alle dine andre ejendele. Det kan være et virkelig godt og billigt alternativ til et lagerhotel.
Lej en container til opbevaring

Først og fremmest er det ofte billigere at leje en container til opbevaring af møbler i stedet for at opmagasinere dem på et lagerhotel, fordi en container kan blive stablet oven på andre containere, så pladsen på lageret bliver udnyttet bedst muligt.

 

Opbevaring i en container skåner dine møbler

Jo oftere du flytter dine ting, jo større er risikoen for, at de bliver ridset og ødelagt. Hvis du pakker dine ting i en container, bliver der flyttet rundt på dem færre gange, end hvis du transporterer dem hen til et depotrum i en trailer.

 

Lej en container
Annonce

 

Skal en container til opbevaring være isoleret?

Hvis containeren ikke er isoleret, er der stor risiko for, at der vil opstå kondens inde i den, når temperaturen svinger. Kondens opstår nemlig, når temperaturen uden for containeren falder, så luften inden i containeren bliver afkølet og sætter sig som vand på indersiden af containerens stålvægge.

Er containeren derimod isoleret, kan du holde en konstant temperatur inde i containeren, så der ikke opstår kondens. Det er vigtigt at have i tankerne, når du skal opbevare møbler, byggematerialer og andre ting, som ikke tåler fugt. Især i vinterhalvåret, hvor temperaturen kan svinge en del, er en isoleret container det bedste valg.

 

En container kan stå hjemme hos dig selv

Har du brug for ofte at komme til din ting, kan det være mere praktisk at lej en container til opbevaring og have den stående i din have frem for at flytte alle dine ting ind på et lagerhotel, som du så skal køre hen til, hver gang du skal bruge nogle af dine ting.

Det kræver selvfølgelig, at du har en have med god plads, men du skal også være opmærksom på, hvad din lokalplan siger om opstilling af containere. Nogle steder må du nemlig slet ikke have en container stående, hverken inde på din egen grund eller ude på den fælles vej.

 

Hvor stor er en container til opbevaring af møbler?

Du kan leje forskellige størrelser af containere alt afhængig af dit behov. Nogle flyttefirmaer har træcontainere på fx 6 m3 eller 10m3, men du kan også leje en hel skibscontainer på 20 fod eller 40 fod. En 20 fods container har en kapacitet på 32,70 kubikmeter, mens en 40 fods container kan rumme 66,40 kubikmeter.

 

Hvad koster det at leje en container til opbevaring?

Prisen for at leje en container afhænger selvfølgelig af, hvor stor den er, og hvor længe du ønsker at leje den. Men helt generelt er det billigere at leje en container frem for et depotrum på et lagerhotel.

 

Forsikring ved opbevaring af møbler i container

Du skal være opmærksom på, om din indboforsikring dækker dine møbler og øvrige ejendele, hvis du opbevarer dem i en container. Normalt skal dit forsikringsselskab vide, hvor dine ting befinder sig for, at din forsikring dækker, hvis uheldet er ude. For det meste vil din forsikring dække, hvis dine ting bliver opbevaret forsvarligt, men ellers kan du formentlig tegne en tillægsforsikring. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du får afklaret med dit forsikringsselskab, om din indboforsikring dækker, mens du opbevarer dine møbler i en container.

Alternativt tilbyder mange flytteforretninger og lagerhoteller at forsikre dine ting, mens de bliver opbevaret hos dem.