Hvor kan man købe en hængekøje?

Hvor kan man købe en hængekøje?

En hængekøje er nærmest synonym med sol, varme og total afslapning. Tænk blot på de mange stemningsfulde postkortmotiver, hvor en romantisk hængekøje med de fineste håndlavede borter inviterer til ferie under eksotiske palmer akkompagneret af blænde hvide sandstrande og krystalklart vand.

Mindre kan selvfølgelig også gøre det. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, har man nærmest ikke brug for en tur sydpå. Luk blot øjnene, mærk solens varme stråler og nyd fuglenes kvidren i haven, mens du vugger blidt frem og tilbage i din hængekøje.

Hvilken type hængekøje vil du have?

Udvalget af hængekøjer er stort, og du kan købe dem mange steder. Du kan købe dem på nettet eller i fysiske butikker. Kig hos byggemarkeder, udvalgte møbelbutikker, isenkræmmere, de største supermarkeder og friluftsbutikker, hvis du er på jagt efter en hængekøje.

Du kan købe hængekøjer i alle prisklasser alt afhængig af, om du vil have en billig hængekøje, en bred hængekøje, en robust hængekøje, en hængekøje med stativ eller en hængekøje til overnatninger ude i naturen.

Her kan du købe en hængekøje på nettet

Her har jeg fundet et udvalg af webshops, hvor du kan købe en hængekøje. Køber du din hængekøje online, slipper du for at gå forgæves til den ene butik efter den anden, hvis du er i tvivl om, hvor du kan købe en hængekøje i din by.

 • Coop er en af Danmarks største webshops, så selvfølgelig har de et stort udvalg af hængekøjer. Her kan du finde de populære hængekøjer fra Amazonas i alverdens flotte farver med eller uden tværpind. Du kan finde hængekøjer til en eller to personer, hængekøjer med stativ og lette hængekøjer til udendørs overnatning. Er du medlem af Coop, får du rabat på prisen.
 • Moreland har billige hængekøjer, som dine børn kan lege i dagen lang. De har flettede hængekøjer i en romantisk stil, og så har de et udvalg af hængekøjer fra Amazonas. Der er hængekøjer i flere forskellige længder og bredder samt hængekøjer med en bæreevne på 200 kg, så I fx kan ligge to personer i den samme hængekøje.
 • SACKit skaber funktionelle og behagelige møbler, og selvfølgelig har de også designet en luksus hængekøje til din terrasse. Har du ingen træer eller stolper i din have, kan du købe et stativ til hængekøjen. En hængekøje med stativ har den store fordel, at den er flytbar, så du kan flytte den fra skyggen ud i solen eller omvendt, hvis du har fået sol nok.
 • DuBuy har alt til din bolig – også Fatboy’s lækre luksushængekøjer med stativ, som du endda kan købe på afbetaling. Du kan vælge mellem mange forskellige farver lige fra en behagelig beige til en frisk turkis til en beroligende blå.
 • MAXiPRO forhandler et stort udvalg af klassiske hængekøjer med og uden stativ. Her er både store komfortable hængekøjer til haven og lette hængekøjer til outdoor-aktiviteter og overnatninger ude i det fri. Er du på udkig efter en slidstærk hængekøje i økologisk bomuld, bliver du ikke skuffet. Er en hængekøje ikke helt dig, kan du også finde et stort udvalg af hængestole, som ligeledes er fremstillet af økologisk bomuld.
 • BOBO har et udvalg af hængekøjer med stativ, så du har mulighed for at finde den hængekøje, som passer bedst sammen med de øvrige havemøbler på din terrasse. Her kan du fx vælge et stativ i træ, som passer perfekt til den romantiske stil.
 • Outmore er en friluftsbutik, som også forhandler hængekøjer. Her er sjove hængekøjehuler til børnene, klassiske hængekøjer i sydamerikansk stil, hængekøjestole, forede hængekøjer, lette rejsehængekøjer, dobbelt-hængekøjer og hængekøjer med stativ. Kort sagt er udvalget af hængekøjer virkelig stort og alsidigt.
 • RejseGear forhandler først og fremmest rejseudstyr som kufferter, rygsække og tasker, men de har også et stort udvalg af hængekøjer både med og uden stander. Her er brasilianske hængekøjer, som kan bære en vægt på helt op til 200 kg. Der er også mexicansk inspirerede hængekøjer med et lidt lettere look, behagelige amerikanske luksus hængekøjer med en matchende pude og romantiske hængekøjer med flettede borter.
 • Haveglad har både hængekøjer, hængestole og hængesofaer til din have. Her er romantiske hængekøjer, ensfarvede hængekøjer og stribede hængekøjer. Du kan vælge mellem farver som klassisk hvid, rolige naturfarver, eksotiske varme røde, orange og gule farver eller kølige blå nuancer.
 • Homeshop er et online byggemarked, som sælger både stort og småt til bolig og have. De har et bredt udvalg af havemøbler, så her kan du naturligvis også finde et udvalg af brasilianske hængekøjer fra Amazonas samt karabinhager, stativer og standere til både hængekøjer og hængekøjestole.
 • Frishop er endnu et online byggemarked med et virkelig stort udvalg af hængekøjer. Her er kompakte letvægts hængekøjer i alle regnbuens farver fra de klareste orange, røde og turkise farver til de mere dæmpede blå og grønne farver. Selv om det er letvægts hængekøjer, rækker bæreevnen for nogle af dem til 200 kg. Der er selvfølgelig også flotte hængekøjer fra Amazonas, standere og tilbehør som karabinhager og reb.
 • Byghjemme er også et online byggemarked, som forhandler hængekøjer lige fra de praktiske letvægts hængekøjer til de sydamerikanske hængekøjer samt tilhørende stativer.
 • Davidsen er et stort byggemarked, hvor du ligeledes kan købe en hængekøje. De forhandler primært hængekøjer fra Amazonas. Her er både smalle og brede hængekøjer til en eller flere personer alt afhængig af, om du vælger en hængekøje, som kan klare en belastning på op til 200 kg.

Det er nemt at købe en hængekøje på nettet

Hængekøjer virkelig populære, så derfor er der også mange muligheder for at købe en hængekøje på nettet. Det er praktisk, hvis du ikke ved, hvilken butik du skal gå til for at købe en hængekøje. Måske bor du endda i en mindre by, hvor der ikke er så mange butikker, så du vil være nødt til at køre til en større by som fx Aalborg, Esbjerg, Vejle, Odense eller Roskilde for at købe en hængekøje.

Mange webshops sender varer fra dag til dag, så du kan modtage din nye hængekøje i løbet af en dag eller to, hvis du handler online. Det er lige før, at du kan købe en hængekøje online i din frokostpause på arbejde og modtage den med posten den næste dag. Det er enormt tidsbesparende, hvis du har mange andre gøremål i din hverdag.

Samtidig er du som kunde godt sikret, hvis du handler online. Du har nemlig mulighed for at returnere varen, hvis du fortryder. En fysisk butik er ikke på samme måde forpligtet til at tage en vare retur, selv om mange tilbyder det som en del af deres service.

Nu har du forhåbentligt fået et godt overblik over, hvor du kan købe en hængekøje uanset, om du vil have en romantisk hængekøje, en sydamerikansk hængekøje eller måske en lækker luksus hængekøje.