Drømmer du om et lækkert lille køkken?

Man kan lave lige så lækker mad i et lille køkken som i et stort køkken.
Drømmer du om et lækkert lille køkken?

Et lækkert lille køkken er drømmen for mange, som sætter pris på de små kulinariske glæder i hverdagen. For andre kan et lille køkken være alt rigeligt i en hverdag, hvor der ikke er tid til at gå amok i køkkenet med store armsving, skarpe knive og brandhede pander. Atter andre sætter pris på et lille køkken, hvor man kan udfolde sin gastronomiske kreativitet uden at blive forstyrret af hele familien, som måske vil finde det naturligt at samles i et stort køkken-alrum for at hygge sig og  snakke løs om dagens mange små og store oplevelser.

Lad os heller ikke glemme, at et lille køkken kan være mere budgetvenligt end et stort overdådigt køkken med masser af skabe, bordplads og det nyeste inden for hårde hvidevarer. Kort sagt kan der være rigtig mange gode grunde til at foretrække et lækkert lille køkken.

Bor du i et mindre hus eller en lejlighed, gælder det om at udnytte pladsen bedst muligt. Måske giver det sig selv, at køkkenet er lille, fordi din bolig er bygget i en tid, hvor køkkenet var helliget madlavning. Har du ikke lyst eller mod på at rive vægge ned, kan man heldigvis også sagtens indrette et velfungerende lille køkken med kvalitetsmaterialer og funktionelle løsninger, som udnytter pladsen optimalt.

Du kan købe et billigt lille køkken hos Kitchn
Annonce

 

Hvad koster et lækkert lille køkken?

Prisen for et køkken hænger tæt sammen med størrelsen på køkkenet. Antallet af skabe og skabslåger har stor indflydelse på prisen for et køkken. Derfor kan du roligt gå ud fra, at et lille køkken er billigere end et stort køkken.

Dit valg af materialer spiller også ind på prisen. En bordplade i massivt træ kan nemt blive dobbelt så dyr som en bordplade i laminat. Massivt træ emmer af kvalitet og luksus og giver et varmt udtryk, som kan skabe en flot og dynamisk kontrast til et køkken, som ellers er holdt minimalistisk med klassiske hvide fronter. Til gengæld er laminat slidstærk og let at holde ren.

Hos Kitchn kan du se flere eksempler på, hvad et helt køkken koster. Vil du have et lille køkken med klassiske hvide fronter og en billig bordplade, kan du nøjes med at slagte sparegrisen for 12.000 kr. (eksklusiv hårde hvidevarer).

 

Gør dit lille køkken unikt

Et lille køkken fra Kitchn er et minimalistisk og stilrent køkken. Det ligger ikke under for trends og modeluner, som også sætter sit præg på køkkendesign. Ved at gå efter de tidløse valg undgår du at blive træt af låger eller greb alt for hurtigt. Du går aldrig galt i byen ved at vælge glatte hvide skabslåger, som er et populært valg blandt Kitchns kunder.

Til gengæld kan du sætte dit personlige præg på køkkenet med dit valg af køkkenudstyr, som du har stående fremme på hylder og borde. Det kan være smukke viskestykker, håndlavede urtepotter til krydderurter eller en inspirerende plakat i en flot ramme.

Din fantasi og personlige smag kan gøre selv det mest neutrale billige lille køkken til et fristende kulinarisk tempel, hvor man bare får lyst til at kaste sig ud i madlavningen, så snart man træder ind i det. Det er lige præcis det, et lækkert lille køkken kan.