Vent til Black Friday med at købe din nye seng online og få op til 70% rabat

Spar mange penge på senge online til Black Friday. Der er store rabatter på elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser. Gør et kup NU!
Vent til Black Friday med at købe din nye seng og få op til 70% rabat

En seng i en ordentlig kvalitet er ikke helt billig, men det er en investering, som er pengene værd. Det er nemlig mens vi sover, at kroppen går i gang med at reparere sig selv og rydde op i hjernens mange tanker, så du kan stå frisk og veludhvilet op til endnu en dag. Det gavner både dit humør, immunforsvar og stofskifte. En god seng er en af de faktorer, som kan hjælpe dig til at sove godt. Derfor er det oplagt at kigge på ny seng på Black Friday, for her har du mulighed for enten at spare mange penge eller at opgradere din seng uden at sprænge dit budget.

Her har jeg samlet en række webshops, hvor du kan købe senge online. Hold øje med deres sider, så du kan stå først i køen til de vilde Black Friday tilbud, som med garanti vil dukke op lige så snart, at minutviseren bevæge sig over midnat, og datoen endelig er fredag den 27. november 2020.

Det kan godt betale sig at sidde klar ved tasterne allerede til midnat. Der vil være rift om de bedste tilbud, som ofte er varer i et begrænset antal. Kommer du til at lave et fejlkøb i ren panik over, at du skal træffe en hurtig beslutning, gælder købeloven heldigvis også til Black Friday. Læs eventuelt op på reglerne inden Black Friday, så du kender dine rettigheder.

Her vil jeg forsøge at give dig overblik over de mange online sengebutikker, hvor du kan købe senge med store rabatter på Black Friday. Du kan med garanti finde et godt tilbud uanset, om du er på udkig efter en dobbeltseng, boxmadras, sovesofa, kontinentalseng eller elevationsseng.

Som du kan se, findes der efterhånden en del webshops, hvor du kan købe senge online. Det betyder også, at der er konkurrence om kunderne, hvilket kommer dig til gode i form af billige senge i høj kvalitet uanset, om det er Black Friday eller ej.

 

Drømmeland giver op til 70% rabat på Black Friday

Kan du ikke vente til Black Friday, kan du allerede nu gøre en god handel hos Drømmeland. Her kan du nemlig spare op til 50% på udvalgte kontinentalsenge, 40% på udvalgte boxmadrasser og 30% på udvalgte elevationssenge. Helt konkret kan du spare virkelig virkelig mange tusinde kroner, hvis du har planer om at købe en komfortabel seng i luksusklassen.

Du kender sikkert allerede Drømmeland. Det er nemlig også en butikskæde med fysiske butikker i mange af de større byer som fx København, Århus, Odense, Randers, Silkeborg, Vejle, Horsens, Kolding, Roskilde, Næstved, Slagelse, Holbæk, Helsingør og Nykøbing Falster.

Spar 16.000 kr. hos Drømmeland på en elevationsseng

Drømmeland forhandler flere anerkendte brands som fx Tempur, Auping, Svane, Nexus og Magna. Det er brands, som alle er kendte for deres høje kvalitet af senge og madrasser. Lige nu kan du fx spare 30% eller noget i stil med 16.000 kr. på en lækker Svane Motion elevationsseng. Du har endda mulighed for at købe din nye seng på afbetaling helt gebyr- og rentefrit.

Er du stadig ikke helt overbevist om, at du skal købe din nye seng hos Drømmeland? Det er en af de billigste sengebutikker overhovedet. Faktisk tilbyder de 60 dages prisgaranti. Det vil sige, at hvis du i løbet af de første 60 dage efter dit køb finder samme seng billigere hos en af deres konkurrenter, matcher Drømmeland prisen. Prisgarantien gælder også, hvis du har købt en seng hos Drømmeland, som de derefter sætter på udsalg. Der er dog enkelte undtagelser fra prisgarantien som fx Black Friday.

 

Bedre Nætter giver allerede nu op til 68% rabat

Vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove, så selvfølgelig er det vigtigt, at vi sover godt. Bedre Nætter har gjort det til deres vision at hjælpe deres kunder til en god nats søvn. De forhandler udelukkende senge gennem deres webshop, og det kommer dig til gode. Du får nemlig glæde af, at de sparer udgifterne til fysiske butikker og showrooms. I stedet for du kvalitetssenge til billige priser uden at gå på kompromis med rådgivning og service.

Få 68% rabat på en kontinentalseng

Lige nu kan du købe ekstraordinært billige senge. Bedre Nætter giver nemlig 68% rabat på en Senses Motion kontinentalseng. Du kan spare hele 17.000 kr. De har vilde tilbud på et bredt udvalg af kontinentalsenge, så du kan garanteret også finde din drømmeseng til en skarp pris.

Er du på udkig efter en elevationsseng, kan du spare op til 60%, så her kan du konkret spare i omegnen af 10 – 15.000 kr. Der er endnu større besparelser på boxmadrasser. Du kan lige nu spare op til 63% på boxmadrasser. Der er også gode tilbud på tilbehør som sengeborde. Til gengæld har de faste lave priser på dyner, puder og sengetøj, så her kører de ikke tilbud lige nu – men hvem ved, måske kan du finde en masse gode tilbud på Black Friday.

Bedre Nætter tilbyder lige som Drømmeland prisgaranti. Hos Bedre Nætter får du 30 dages prisgaranti. Som en del af Bedre Nætters fantastiske service får du også en prøveperiode på 100 dage. I løbet af denne periode kan du gratis få skiftet madraskernen ud til en anden, hvis du opdager, at madrassen er for blød eller for fast til dig. Fortryder du dit køb, har du også mulighed for at returnere sengen og få dine penge tilbage.

 

Sengefabrikken tilbyder op til 67% i rabat INDEN Black Friday

Du behøver slet ikke at vente til Black Friday, hvis du vil købe en seng på tilbud. Sengefabrikken er endnu en webshop, hvor du kan købe en billig seng online. Deres priser er i forvejen billige, fordi de leverer senge direkte fra fabrikken til dig. Her er ingen fordyrende mellemled. Sengefabrikkens senge bliver produceret i Danmark af dygtige håndværkere. Det er senge, som du kender dem i klassisk design og høj kvalitet.

Køb billige senge online på tilbud

I øjeblikket kan du spare 67% på udvalgte kontinentalsenge med forskelige mål som fx 180 x 200 cm eller 210 x 210 cm. Prisen inkuderer endda sengegavl og ben i klassisk egetræ. Du kan spare helt op til 18.000 kr.

Vil du hellere have en elevationsseng, kan du også finde gode tilbud hos Sengefabrikken. Du kan spare 58% på elevationssenge med mål som fx 90 x 200 cm, 140 x 200 cm og 180 x 200 cm, så her er både enkeltsenge og dobbeltsenge. Du kan også spare penge på boxmadrasser – helt op til 62%

Hos Sengefabrikken får du masser af værdi for pengene. Er madrassen for blød eller for hård, kan du inden for de første 50 dage efter dit køb få ombyttet madrassen for 1 kr. Fortryder du dit køb i løbet af de første 30 dage, tilbyder Sengefabrikken fri retur. Sidst men ikke mindst kan du også hos Sengefabrikken købe din nye seng på afbetaling.

 

Din Seng giver op til 65% rabat på kontinentalsenge lige nu

Din Seng er også en sengebutik, som udelukkende handler med senge online. De har ligeledes fokus på kvalitet, og mange af deres senge er produceret i Danmark.

Køb en seng på afbetaling

Hos Din Seng kan du lige nu købe en mellemstor kontinentalseng med målene 140 x 200 cm med 65% rabat. Sengen bliver leveret med én stor madras, så her slipper du for den revne, som der ellers vil være, hvis det var to enkeltmadrasser, der lå ved siden af hinanden. Sengen koster 6999 kr., så du sparer hele  13.3000 kr.

Er du mere interesseret i en elevationsseng, kan du også gøre et godt kup hos Din Seng. De har fx en Topline elevationsseng 180 x 200 cm med 57% rabat, så du kan spare 12.509 kr. Du kan også få en stor rabat på boxmadrasser – fx 64% rabat på en Topline boxmadras 140 x 200 cm.

Din Seng tilbyder hele 150 dages komfortgaranti. Det vil sige, at du i løbet af de første 150 dage efter dit køb gratis kan få madrassen byttet, hvis den er for hård eller for blød efter din smag. Du skal dog selv betale for fragten af madrassen i forbindelse med ombytning. Din Seng tilbyder også prismatch, men kun i løbet af de første 8 dage efter dit køb.

 

ILVA tilbyder op til 64% rabat på boxsenge

ILVA er bolighuset, som de fleste af os kender. De har fysiske butikker i flere større byer over hele landet. Du kan blandt andet finde ILVA i Nordjylland, Vestjylland, Aarhus, Trekantsområdet, Sønderjylland, Odense, Svendborg, Falster, Bornholm, Sjælland og København.

Her kan du se på møbler og få hjælp og vejledning. ILVA sælger også senge og forskelligt tilbehør til dit soveværelse. De har fx et stort udvalg af sengegavle, sengerammer, sengeborde, sengetæpper og naturligvis også dyner, puder, lagner og sengetøj. Du kan kort sagt købe et helt soveværelse hos ILVA.

Tempur, Dunlopillo, Nocturne og Wonderland er de sengemærker, som ILVA forhandler. De er kendetegnet ved høj kvalitet, så det er gode senge. Du kan købe din nye seng online eller i en af ILVAs butikker. Det er i høj grad et spørgsmål om temperament.

Godt tilbud på en Nocturne Gold boksmadras 180 x 200 cm

 

Lige nu kan du spare helt op til 64% på en Nocturne Gold boksmadras 180 x 200 cm. Det svarer til en besparelse på 15.998 kr. , så du kan blive den glade ejer af denne luksus seng for 8998 kr. Madrassen har hele 9 komfortzoner, som tilsammen støtter og aflaster din krop optimalt, så du kan drømme sødt hele natten. Vil du hellere sove i en elevationsseng eller kontinentalseng, kan du også finde gode tilbud på dem hos ILVA. Har du brug for en gæsteseng, kan du finde masser af flotte og smarte sovesofaer. Du kan lige nu spare helt op til 34% på en sovesofa.

Desværre har du ikke så gode muligheder for at få byttet madrassen, hvis du finder ud af, at du har købt en, der er for hård eller blød til dig. ILVAs webshop tilbyder den retur- og ombytningsservice, som alle webshops skal tilbyde deres kunder. Det vil sige, at du i øjeblikket har 14 dage til at fortryde dit køb, men man bør faktisk give en ny seng en chance i helt op til 30 dage, inden kroppen har vænnet sig til den… Finder du et godt tilbud på en seng hos ILVA, vil jeg derfor anbefale dig lige at læse deres handelsbetingelser igennem, inden du køber en seng.

 

Sengetid giver dig op til 61% rabat på elevationssenge og kontinentalsenge

Sengetid sælger danskproducerede kvalitetssenge til skarpe priser. Det er endnu en webshop, hvor du kan købe senge online billigt – meget billigere end i en fysisk sengebutik. Det er samtidig senge, som er udviklet ud fra den nyeste viden om ergonomi og søvnkvalitet. Sengene er produceret i Danmark, så det er godt håndværk. Når din seng er produceret i Danmark, undgår du samtidig at bidrage til en unødvendig udledning af CO2.

Køb en luksus seng online på tilbud

Du kan fx lige nu spare 60% på en af deres populæreste kontinentalsenge. Det er en Norland Luksus Komfort 180 x 200 cm, som du kan købe til den nette pris af 9.995 kr. Du sparer 15.000 kr. Du kan endda købe sengen på afbetaling. Der er 25 års garanti på denne seng, og du får også gratis levering.

Vil du hellere have en elevationsseng, kan du fx købe modellen Norland Eksklusiv EL 180 x 200 cm til en særdeles fordelagtig pris. Du får lige nu 57% rabat, så du kan spare 20.000 kr. Der er naturligvis også vilde tilbud på boxsenge. Du kan få 61% rabat på en boxseng, som måler enten 80 x 200 cm eller 90 x 200 cm til henholdsvis 3295 kr. eller 3495 kr. Du sparer op til 5500 kr.

Du kan føle dig helt tryg, når du køber seng hos Sengetid. Det er en e-mærket webshop, som er din garanti for, at det er en webshop, som sætter kundeservice i højsædet. De står heller ikke tilbage for deres konkurrenter, så de tilbyder 101 nats ombytningsret, som inkluderer én gratis ombytning pr. ordre af madraskernen.

 

Soveland giver 61% i rabat på en eksklusiv kontinentalseng

Endnu et bud på en god og billig sengebutik, hvor du kan købe billige senge online, er Soveland. Soveland har et showroom i Ry, så du har mulighed for at kigge forbi og prøve senge, inden du handler, men det er en god idé at ringe og lave en aftale med dem på forhånd, så de ved, at du kommer.

Køb en seng på afbetaling online

I øjeblikket er ALT nedsat hos Soveland – elevationssenge, kontinentalsenge, boxmadraser, vandsenge, sengetøj, dyner og hovedpuder. Rigtig mange af deres varer er sat ned med 55%, men du kan også finde en del, som er sat yderligere ned. Her har jeg fx fundet en luksus kontinentalseng 180 x 200 cm, hvor du kan spare 61%. Den er sat ned med 14.000 kr. , så det kan blive din nye seng for den meget fornuftige pris på 8995 kr.

Synes du alligevel, at det er mange penge for en seng, har du mulighed for at købe denne eller en anden seng på afbetaling hos Soveland. Det er både rente- og gebyrfrit, så det koster dig ikke noget at tage et lån til at købe en ny seng.

Soveland tilbyder udover rentefri finansiering også gratis fragt og 90 dages fuld returret. Webshoppen er e-mærket, så her kan du føle dig helt tryg, hvis du vil købe en seng online.

 

Time2sleep har tilbud på senge med 60% rabat

Time2sleep har en stor sengebutik i Brøndby, hvor du kan se og prøve senge fra 9 kendte mærker som blandt andet tæller Auping, Dunlopillo, Evolution, Jensen, Livingbed og Viking.

Værd at fremhæve er deres store udvalg af plansenge fra Auping. En planseng er en enkel og elegant seng, som passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Det er ikke en kontinentalseng, men derimod en mere minimalistisk seng, som består af en ramme, en bund og en madras. Madrassen i en planseng har stadig komfortzoner, så du kan sove behageligt. Auping hører ikke til blandt de billigste senge, men du kan finde dem på tilbud lige nu hos Time2sleep.

Find et godt tilbud på senge online

Vil du gøre et kup, skal du derimod se på udvalget af kontinentalsenge, elevationssenge og boxsenge. Her kan du spare helt op til 60%. Jeg har fx fundet en kontinentalseng, der er sat ned fra 15.745 kr. til 5.998 kr. Det er en besparelse på lige knap 10.000 kr. Madrassen er en springmadras med pocketfjedre og 12 cm skum.

Time2sleep tilbyder også gratis finansiering af din nye seng, så du har mulighed for at slå til, hvis du finder et godt tilbud, som du bare må have.

 

Sengekompagniet har tilbud med op til 50% rabat på kendte mærker

Drømmer du om en lækker seng fra Auping, Jensen eller nogle af de andre luksuriøse brands? Muligheden er der, hvis du slår et smut forbi Sengekompagniet. Det er en kæde af sengebutikker med fysiske butikker i København, Søborg, Glostrup og Hillerød. Derudover sælger de også senge online, så alle kan få glæde af deres gode tilbud på lækre senge fra blandt andet Auping, Jensen og Tempur.

Tilbud på Dunlopillo seng

Lige nu kan du fx spare 6250 kr. eller mere end 21% på en fantastisk flot dobbeltseng fra Dunlopillo. Alle Dunlopillos senge er fremstillet af naturmaterialer på deres fabrik i Thy. De er håndlavede, og du får 15 års garanti på selve madrassen.

Sengen, som jeg har fundet her, har en virkelig smuk og stilren sengeramme i træ. Du kan vælge mellem flere træsorter: Valnød, eg eller bøg.

Du kan købe en seng på afbetaling hos Sengekompagniet. De tilbyder rente- og gebyrfri finansiering i samarbejde med Basisbank.

Deres webshop er e-mærket, så her kan du trygt købe en seng online. Sengekompagniet leverer senge over alt i Danmark og tilbyder prisgaranti. Deres prisgaranti er udformet således, at du skal gøre opmærksom på prisforskellen, inden du foretager et køb hos Sengekompagniet. Det er altså ikke prisgaranti med tilbagevirkende kraft som hos nogle af de andre sengebutikker her på siden.

 

Vilde rabatter på senge online op til Black Friday

Nogle af de mange online sengebutikker lokker med vilde rabatter på senge op til Black Friday. Du har altså gode muligheder for at gøre en rigtig god handel, hvis du overvejer at skifte din seng ud. Vil du sove rigtig godt om natten, er en god seng bestemt ikke billig, men se den som en investering i dit velbefindende. En seng af høj kvalitet beholder du i mange år, så det kan godt betale sig at ofre de penge, som den koster.

Jeg kan kun anbefale dig at holde øje med de mange tilbud på senge online, som de forskellige sengebutikker tilbyder. Her kan være virkelig mange penge at spare, når de har udsalg med store rabatter og lave priser. Derfor har jeg også en forventning om, at du kan gøre de allervildeste kup til Black Friday, hvis du vil købe en seng online. Der vil være rift om de bedste tilbud, så det gælder om at sidde klar ved tasterne, hvis du tør vente på Black Friday’s online senge tilbud.