Find din nye blå stofsofa til 3 personer her

Blå stofsofa til 3 personer

Blå er en farve, som skaber fred og ro. En stue holdt i blå toner vil invitere til afslapning. Du kan bruge blå på mange måder i din stue. Du kan male dine vægge i en flot blå nuance, eller du kan vælge at indrette din stue med møbler og pyntegenstande i blå. Du skal selvfølgelig gøre dig nogle overvejelser, inden du beslutter dig for, hvordan din stue skal se ud. Her hjælper vi dig på vej, hvis du vil vide lidt om udvalget af blå stofsofaer til 3 personer.

 

Lotus: En blå stofsofa der passer godt ind i enhver stue

En blå sofa der passer godt ind i enhver stueLotus er en dejlig lang sofa, som vil gøre sig godt i enhver stue takket være sit enkle tidløse design. Du kan tilføre den lidt mere personlig stil med puder og tæpper, som enten matcher sofaen eller skaber en flot kontrast. En flot detalje på sofaen er de rundne let skrående ben i hvidpigmenteret egetræ. Det er en af de længste sofaer her på listen, så der er i hvert fald rigeligt med plads til 3 personer, som alle kan sidde behageligt.

Mål: Højde 80 cm, bredde 217 cm, dybde 87 cm.

 

 

 

Padova: Dueblå retro-sofa med høj ryg

Dueblå retro-sofa med høj rygPadova er et godt bud på en sofa inspireret af 1950’erne med et enkelt design og en høj ryg, som er pyntet med knapper. Benene er let vinklet og udført i lyst træ, som står godt til den skandinaviske stil. Padova er bestemt en overvejelse værd, hvis du er på et stramt budget – måske er du lige flyttet hjemmefra – og på udkig efter en billig sofa. Du kan også få en lænestol i samme design og farver, hvis du gerne vil have et sæt med matchende sofa og lænestole. Du kan endda købe et sæt bestående af en 2-personers sofa, en 3-personers sofa og en lænestol til en særdeles attraktiv pris.

Mål: Højde 89 cm, bredde 218 cm, dybde 73 cm.

 

 

 

Monte: 3-personers sofa i blåt stof og med træben

Monte: 3-personers sofa i blåt stof og med træben

Det tidløse og dermed retro-agtige design går igen i denne sofa, som House Nordic har døbt Monte. Også denne sofa har en høj ryg, som er pyntet med knapper, og benene er af egetræ. Det er en sofa, som ligner sofaen oven for ganske meget, men målene er lidt anderledes. Monte er mindre i både bredden og dybden, så måske er det den du skal vælge, hvis du dyrker den elegante nordiske stil, men mangler lidt plads i stuen. Har du masser af plads, kan du eventuelt også supplere med en matchende lænestol. Eller hvis du er vild med blød velour, kan du faktisk også få Monte i mørkeblå velour.

Mål: Højde 79 cm, bredde 180 cm, dybde 76 cm.

 

 

 

Vigga: Blå stofsofa i 50’er retro-look

Blå stofsofa i 50'er retro-look

Retro-stilen er populær – Vigga er endnu en sofa, som tager dig tilbage i tiden. Ryggen er høj og pyntet med knapper. Der er tre løse sædehynder, hvis betræk du kan tage af og vaske ved 30 grader i vaskemaskine, så du kan roligt nyde en kop te i denne sofa uden at være bekymret for kedelige pletter. Siddekomforten er i top, så her vil du med garanti tilbringe mange hyggestunder. Vigga er set hos Coop, som tilbyder en fordelagtig pris, hvis du er medlem.

Mål: Højde 93 cm, bredde 198 cm, dybde 78 cm.

 

 

 

Oluf: Blå 3-personers sofa i stof og med træben

Oswald: Blå 3-personers sofa i stof og med træben
Klassisk og elegant er ord, man kan bruge til at beskrive Oluf, som er navnet på denne fine blå stofsofa til 3 personer. Det er en sofa, som vil passe godt ind i mange moderne nordiske hjem. Den har en høj ryg, så der er støtte til din nakke. Ryggen er pyntet med påsyede knapper, som giver lidt spil i det ensfarvede stof, der har en høj slidstyrke. Sofaens ben er udført i naturtræ.

Mål: Højde 87 cm, bredde 185 cm, dybde 84 cm.

 

 

 

Chester: Tidløs sofa i mørkeblå velour

Tidløs sofa i mørkeblå velourDenne klassiske Chesterfield-inspirerede sofa oser af maskulinitet og nostalgi, mens det mørkeblå velour-stof giver dette designikon et moderne tvist. De svungne armlæn, de detaljerede ben og de mange pynteknapper leder tankerne i retning af britisk elegance, mens velourstoffet er en kærkommen fornyelse i forhold til det kraftige læder, som ellers er kendetegnet for en Chesterfield-sofa. Sofan her er stor og solid sofa, og den inviterer virkelig til at hygge sig med en god bog og en dejlig kop eftermiddagste.

Mål: Højde 78 cm, bredde 203 cm, dybde 99 cm.

 

 

 

Ria: Flot og moderne blå stofsofa til 3 personer

Flot og moderne blå sofa til 3 personer
Foretrækker du moderne frem for retro, er Ria en flot sofa i en unik stil, som skiller sig ud fra alle de andre sofaer i denne artikel. Man kunne kalde den for en moderne fortolkning af Chesterfield-sofaen med den tykke knapbesatte polstring og let svungne stil. Ria er lidt lettere i sit udtryk og har mere enkle ben, så dine gæsters beundrende blikke vil blive tiltrukket af det smukke velour-betræk, som oser af klasse.

Mål: Højde 79 cm, bredde 192 cm, dybde 83 cm.

 

 

 

Wind: Lys blå sofa i velour til 3 personer

Wind: Lys blå sofa i velour til 3 personer

Den sarte lyse blå farve på denne flotte 3-personers sofa vil stå rigtig godt til den skandinaviske stil med en indretning holdt i lyse farver og træ. Det er en farve, som får mig til at tænke på sommer, sol og strand, så her er sofaen, som skaber en god stemning. Stoffet er velour, og de to runde puder, som du kan se på billedet, følger med. Du kan også få både lænestol og puf i samme serie og farve, hvis du vil fuldende din stue med masser af siddepladser til dine gæster.

Mål: Højde 74 cm, bredde 200 cm, dybde 88 cm.

 

 

 

Viktoria: Dejlig veloursofa i mørk blå til 3 personer

Dejlig velour sofa i mørk blå til 3 personer

Elsker du den dejlige fornemmelse af blød velour, så er sofaen Viktoria en overvejelse værd. Stoffet passer rigtig godt til denne sofas elegante design, som signalerer underspillet luksus. Velourstoffet er dog ikke det mest slidstærke møbelstof, men til gengæld er det super behageligt at røre ved. Sofaen er tilpas bred til, at du såmænd også lige kan nappe dig en eftermiddagslur, hvis du har haft en anstrengende dag. Du kan få denne sofa med ben i forskellige træsorter eller chrom. Du kan også få den som chaiselong, hvis du gerne vil sidde med benene oppe. Er du medlem af Coop, har du endda mulighed for at købe denne sofa med rabat.

Mål: Højde 73 cm, bredde 197 cm, dybde 87 cm.

 

 

 

Mexico: Blå sofa i stramt og minimalistisk design

Blå sofa i stramt og minimalistisk designEr du ikke så meget til bløde organiske former, vil Mexico måske tiltale dig med sit stramme design, som har hentet inspiration i kubismen. Det enkle design passer godt ind i den skandinaviske stil, hvor den vil tilføre noget tyngde – og så passer den jo meget godt ind i en stue, hvor en hyggelig blå stofsofa er rummets omdrejningspunkt og base.

Mål: Højde 87 cm, bredde 201 cm, dybde 89 cm.