Denne artikel er reklame. Alle links er reklamelinks til teleselskaber.

Billigt mobilabonnement

Et billigt mobilabonnement koster fra omkring 49 kr. og opefter. Billig er selvfølgelig et relativt begreb. Vil du have det absolut billigste mobilabonnement i kroner og øre, eller vil du have mest muligt for dine penge?

Det er nemlig også muligt at købe et mobilabonnement, som indeholder mere end taletid og datatrafik. Flere teleselskaber tilbyder mobilabonnementer, hvor du fx får abonnementer på streamingtjenester med film eller måske med i købet. Betaler du i forvejen til én eller flere streamingtjenester, kan du måske spare penge ved at vælge et mobilabonnement, hvor de er en del af pakken - og så er det lige pludselig også et billigt mobilabonnement.

Find et billigt mobilabonnement

Find et billigt mobilabonnement der passer til dig

Priserne på mobilabonnementer ændrer sig konstant. Der er hård konkurrence mellem de forskellige udbydere af mobilabonnementer, og det kommer kunderne til gode - især hvis du er på jagt efter et billigt mobilabonnement.

Derfor kan det være en god idé at tjekke priserne på mobilabonnementer en gang eller to om året, hvis du gerne vil have det billigst mulige abonnement. Har du været kunde i lang tid hos det samme teleselskab, har du måske oplevet, at der med jævne mellemrum bliver skruet op for mængden af data eller taletid, så du får mere for dine penge.

Måske har du pludselig meget mere data eller taletid, end du har brug for. Det kan være en god anledning til at sammenligne priser på de forskellige abonnementer. Du kan med stor sandsynlighed finde en billigere pakke med taletid, sms, data og måske også andre tilknyttede tjenester som fx streaming, der fint dækker dit behov til en lavere pris end dit nuværende mobilabonnement. Det skader i hvert fald ikke at sammenligne priser på mobilabonnementer, og det er hurtigt klaret med denne oversigt over nogle af de billigste mobilabonnementer.

Hvilket mobilabonnement skal du vælge?

Hvilket mobilabonnement skal du vælge?

Når man kaster et blik på oversigten over mobilabonnementer, kan den virke uoverskuelig. Prisen på et mobilabonnement afhænger af, hvor meget der er inkluderet af taletid, sms'er, datatrafik, udenlandsk datatrafik, musik og streamingtjenester.

Du kan vælge to forskellige strategier, når du tænker på at skifte mobilabonnement. Enten kan du vælge at sætte et loft på, hvor meget du vil betale hver måned og så finde det abonnement, som bedst lever op til dit behov. Det kan fx være, at du ikke taler så meget i telefon, men gerne vil have masser af datatrafik.

Eller du kan overveje, hvordan du bruger din telefon. Hvor meget taler du i telefon? Hvor meget datatrafik bruger du? Sender du mange sms'er? Er du ofte i udlandet? Vil du gerne have en streamingtjeneste inkluderet i dit abonnement?

Hvad koster det billigste mobilabonnement?

Det billigste mobilabonnement koster omkring 50 kr. pr. måned

Det billigste mobilabonnement koster omkring 50 kr. pr. måned. Der kan være mange gode grunde til at nøjes med det allerbilligste mobilabonnement, som du kan finde. Måske taler du bare ikke så meget i telefon, eller du vil vænne dig af med at surfe på din mobil i tide og utide. Måske har du brug for, at folk kan ringe til dig, men du ringer ikke selv så meget rundt. Måske har du brug for et ekstra nummer til dit firma. Måske leder du efter et godt mobilabonnement til børn.

Uanset hvorfor du har brug for et billigt mobilabonnement, kan du få et overblik over mulighederne her på siden. Skal det være så billigt som overhovedet muligt, kan et forbrugsbaseret abonnement være løsningen, hvis du ikke taler så meget i telefon. Så kan du få et abonnement til helt ned til 10 kr. om måneden hos OK Mobil.

Oister og CBB Mobil tilbyder også forbrugsbaserede abonnementer. Det er billige abonnementer, hvor du betaler en lav månedlig pris for abonnementet og derudover kun afregner for dit faktiske forbrug frem for at købe en pakke med fx 1 times tale og 1 GB data.

Kan du nøjes med et forbrugsbaseret mobilabonnement?

Kan du nøjes med et forbrugsbaseret mobilabonnement?

Taler du i telefon i mindre end en time om måneden, kan et forbrugsbaseret mobilabonnement være en overvejelse værd. Det er et abonnement, hvor du kun betaler for dit faktiske forbrug.

Hos OK Mobil kan du lige nu få et abonnement, hvor du netop kun betaler for dit forbrug. Minimumsprisen er dog 10 kr. pr. måned. For 10 kr. kan du fx tale i telefon 10 minutter og sende 50 sms'er i løbet af en måned. Dertil kommer et oprettelsesgebyr på 99 kr. Det vil sige, at du i løbet af det første år kommer til at betale minimum 219 kr. for et basis-abonnement hos OK Mobil.

Du kan også få et billigt basisabonnement hos henholdsvis Oister og CBB Mobil. Her skal du bare være opmærksom på, at det månedlige abonnement ikke inkluderer tale, sms og data. Det koster ekstra.

De billigste mobilabonnementer hos fx Oister inkluderer 2 timers tale og 2 GB data pr. måned. Skulle du afregne et tilsvarende faktisk forbrug til fx 40 øre pr. minuts tale og 3 øre pr. MB data, vil du ryge et godt stykke over den pris, som et billigt mobilabonnement koster pr. måned. Dit forbrug skal altså være virkelig lavt, før et basis-abonnement kan betale sig.

En af fordelene ved at vælge et mobilabonnement til en fast pris frem for et basis-abonnement uden tale og data er, at du undgår kedelige regninger, hvor forbruget pludselig er løbet løbsk. Du ved præcis, hvad du skal betale hver måned. Taler du ikke så meget i telefon, kan du overveje et billigt mobilabonnement. Det er ofte det billigste valg, selv om det kan være fristende at vælge et basis-abonnement for at betale så lidt som muligt.