Prøv en billig ejendomsmægler med fast salær fra 12.500 kr.

Lad ejendomsmægleren klare alt papirarbejdet, mens du selv står for fremvisningerne. Eller betal 19.500 kr. og lad ejendomsmægleren stå for alt.
Prøv en billig ejendomsmægler med fast salær fra 12.500 kr.

I dag starter mange deres boligjagt online. I kølvandet på den tendens dukker der nye kæder af ejendomsmæglere op, som også rykker online. En af disse kæder er Brikk.

Brikk skiller sig ud fra deres konkurrenter ved at være en billig ejendomsmægler med et fast salær i den lave ende af skalaen. Hos Brikk er det billigste salær på 12.500 kr. Til den pris skal du selv stå for fremvisningen af din bolig til interesserede købere.

Har du det fint med at møde nye mennesker og vise din bolig frem, kan det være en god måde at sælge på. Du er nemlig den, der kender din egen bolig allerbedst, lige som du kan besvare alle spørgsmål om dit lokalområde bedre end nogen anden.

Bryder du dig ikke om selv at vise din bolig frem, eller kniber det med tiden, kan du også lade Brikk stå for fremvisningerne. Så stiger deres salær til 19.500 kr., men det er stadig billigt i sammenligning med mange andre ejendomsmæglere.

 

Hvad er inkluderet i ejendomsmæglerens faste salær?

Hos en del ejendomsmæglere koster det ekstra, hvis du fx vil have din bolig annonceret på en boligportal eller de sociale medier. Sådan er det ikke hos Brikk. Her er alt inklusiv i deres salær, så derfor er her vitterligt tale om en billig ejendomsmægler med fast salær. Det eneste du skal beslutte er, om du vil fremvise selv eller lade din ejendomsmægler stå for alt inklusiv fremvisningerne.

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, vil Brikk stå for alt det øvrige som fx vurdering af din boligs salgsværdi, tekst og fotos til salgsannoncen, annoncering på nettet samt sociale medier og Google, udarbejdelse af købsaftale og alt det papirarbejde, som hører sig til i forbindelse med et boligsalg.

 

Hvorfor er Brikk en anderledes ejendomsmægler?

Brikk tager udgangspunkt i, at boligjagten i dag foregår online. Den starter ikke i ejendomsmæglerens butik eller i avisens annoncer. I dag findes der flere store boligportaler på nettet, og de har flere millioner besøg hver måned. Sådan en boligportal er et nemt sted at starte sin boligjagt, fordi nærmest alle ejendomsmæglere er repræsenteret her.

Også Facebook er et godt sted at markedsføre sin bolig, når den er til salg. På Facebook kan man nemlig målrette en annonce til en helt specifik målgruppe. Man kan fx vælge, at annoncen kun skal vises til folk i en bestemt aldersgruppe eller inden for en given radius af boligens beliggenhed. Har du en hesteejendom til salg, kan du på Facebook også vælge kun at vise annoncen til folk, der har ridning som hobby.

Sammenlignet med avisannoncer er det virkelig billigt at annoncere på Facebook. Samtidig kan man på Facebook selv styre, hvem annoncen skal vises til. Det betyder, at man får ganske meget for sine annoncekroner hos Facebook sammenlignet med de traditionelle medier. Det ved Brikk.

Hos Brikk er Facebook-annoncer og sågar AdWords-kampagner og retargeting en del af pakken, hvis du vælger dem som ejendomsmægler. Hos dem er al online annoncering inklusiv i det faste salær og en integreret del af deres strategi, når de skal sælge din bolig. De har specialiseret sig i at annoncere på Facebook og Google, så de når ud til de helt rigtige potentielle købere og dermed øger interessen for din bolig, så den kan blive solgt hurtigt.

 

Hvordan kan en ejendomsmægler sætte sit salær så lavt?

Nu spørger du sikkert dig selv om, hvorfor Brikk tilbyder at sælge din bolig til et fast lavt salær. Svaret er, at Brikk både sparer udgifterne til tomme butikker og bruger mindre tid på at få solgt en bolig, fordi de har rykket markedsføringen online. De lader i stedet teknologien arbejde for sig, og det ønsker Brikk at afspejle i deres lave salær.

Lyder det for godt til at være sandt? Skal man tro Brikks tidligere kunder, så er det en ejendomsmægler, som holder, hvad de lover. På Trustpilot får de mange positive ord og stjerner med på vejen fra glade sælgere, som har solgt hurtigt og samtidig sparet mange penge ved at vælge en ejendomsmægler, som forstår sig på at navigere i det digitale boligmarked. Priserne hos Brikk afspejler netop, at bolighandlen i høj grad er rykket online.

Herfra skal i hvert fald lyde en opfordring til at overveje Brikk, hvis du er på udkig efter en dygtig og billig ejendomsmægler med fast salær.