Få 3 tilbud og find en billig forsikringAnnonce

Bestil et kroophold på Black Friday og spar op til 25%

Et kroophold er en dejlig mulighed for en miniferie, hvor du kan slappe af i hyggelige omgivelser. Snart er det Black Friday, og der vil selvfølgelig også være gode tilbud på kroophold.
Bestil et kroophold på Black Friday og spar op til 25%

Vil du gerne købe et hyggeligt kroophold til en virkelig god pris, skal du sidde klar ved tastaturet på Black Friday. På denne dag er der flere muligheder for at købe et kroophold med rabat.

Selv om du køber et kroophold på Black Friday, behøver du ikke allerede nu at vælge datoen for dit ophold. Det kan du gøre på et senere tidspunkt, når du har fred og ro til at vælge det helt rigtige tidspunkt for dit ophold.

 

Black Friday hos GoDream med tilbud på kroophold

GoDream tilbyder lige nu i dagene op til Black Friday kroophold med 20% rabat. Du kan vælge mellem tre forskellige ophold:

 

Kroophold med middag for 2 fra kr. 959,-

Du får en overnatning på en hyggelig kro, hvor de gamle traditioner stadig er i højsædet. Du og din partner vil blive forkælet med en middag, som er udvalgt af kroens kok. Den vil bestå af en eller to retter med mulighed for at tilkøbe drikkevarer. Næste morgen starter I med en dejlig morgenmad, inden det er tid til at drage videre.

Dette ophold kan du købe på 38 udvalgte kroer, hoteller og bed & breakfasts. Du kan fx forkæle dig selv og din bedre halvdel med et kroophold med middag på en traditionstro kro som St. Binderup Kro i Nordjylland. Eller du kan besøge en naturskøn egn som fx Thy og overnatte på det 4-stjernede Montra Hotel Hanstholm, som ligger i gåafstand fra Vesterhavet.

 

Kroophold med vin for 2 fra kr. 799,-

Vil du hellere nyde et godt glas vin i dejligt selskab og spise ude i byen, kan denne overnatning være en oplagt mulighed for at komme ud og opleve en lokal egn. Du får en overnatning på en kro, et hotel eller en bed & breakfast, en flaske ved ankomst samt naturligvis morgenmad på afrejsedagen.

Opholdet kan du købe på hele 58 udvalgte steder. Besøg fx Bandholm Hotel, som er et 4-stjernet historisk hotel med den smukkeste udsigt over Smålandsfarvandet. Eller nyd udsigten over Vejle Fjord med et ophold på Munkebjerg Hotel i Vejle. Eller besøg Ærø, Tåsinge, Thy, Limfjorden eller Rebild Bakker, hvor du kan opleve noget af Danmarks smukkeste natur.

 

Kroophold for 2 fra kr. 719,-

Er du ikke så meget til vin, kan et kroophold med en enkelt overnatning for 2 måske være sagen. I får en overnatning på et standard dobbeltværelse og en lækker morgenmad med masser af valgmuligheder.

Det er et ophold, som du kan bestille på 53 forskellige overnatningssteder som fx eksklusive Eleonoras Bed & Breakfast lige midt i Nationalpark Vadehavet, smukke Tiendegaarden Bed & Breakfast ved Møns Klint eller hyggelige Hvalpsund Færgekro med udsigt over Limfjorden.

 

Black Friday hos DuGlemmerDetAldrig med tilbud på kroophold

DuGlemmerDetAldrig varmer ikke op til Black Friday, men de plejer til gengæld at give en stor rabat på selve Black Friday. Det er en oplagt mulighed for at bestille et kroophold til en god pris.

Hos DuGlemmerDetAldrig kan du forkæle dig selv med et eksklusivt ophold, det er noget ud over det sædvanlige. Prøv fx et wellness-ophold for 2 hos Tambohus Kro & Badehotel. I får en overnatning i et dobbeltværelse, morgenmad med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag og adgang til wellness i enten Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden.

Vil du hellere opleve en bid af Sønderjylland, kan du snuppe et ophold på Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld. Det er en hyggelig kro med klassisk kromad lige der, hvor vigtige historiske begivenheder har udfoldet sig. Den Gamle Grænsekro byder både på en 3-retters a lá carte menu og en skøn morgenmad.

Sætter du pris på kulinariske oplevelser, kan du også bestille et gourmetophold hos Hvalpsund Færgekro. Det er en af Danmarks ældste kroer med en historie, der går helt tilbage til 1532. Nutildags bliver den hyggelige stemning kombineret med gastronomi, der nok skal få dine tænder til at løbe i vand. Hos Hvalpsund Færgekro frister en lækker 5-retters menu, som vil stjæle opmærksomheden fra den smukke udsigt over fjorden. Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for en rigtig god morgenmad, inden det er tid til at sætte kursen hjemad igen.

Elsker du at danse, er Rudbøl Grænsekro et besøg værd. Her kan du nemlig bestille et kroophold med musik. Ved ankomst bliver du forkælet med eftermiddagskaffe og hjemmebagt kringle. Om aftenen kan du nyde en 3-retters menu, inden det er tid til at bevæge sig ud på dansegulvet. Det bliver sikkert sent, men du kan trygt sove længe, for morgenmaden er skiftet ud med en lækker brunch.

 

Bestil et kroophold på Black Friday

Den gode oplevelse venter på dig ude på de gamle danske kroer. Vil du overraske en du har kær med et hyggeligt kroophold, er Black Friday en god anledning til at bestille jeres ophold. På Black Friday er kroophold nemlig en af mange typer ophold og oplevelser, som du kan være heldig at købe til en særdeles attraktiv pris.