9 plakater med en inspirerende tekst om kærlighed

Kærligheden er det største, vi har. Det lyder romantisk, men hvad er livet værd uden kærlighed? Derfor bør den også fejres hver dag trods stress og jag men indrømmet - det kan være svært, når hverdagen skal hænge sammen med job, indkøb, madlavning og alle de andre pligter, som er nødvendige for at det hele bare fungerer.
Inspirerende tekster om kærlighed på flotte plakater

Derfor kan det en gang i mellem være nødvendigt lige at stoppe op og minde sig selv om, hvad der er vigtigst her i hverdagen. Du kan fx hænge en plakat med en tekst om kærlighed op et strategisk sted i dit hjem, så du ser den hver dag – måske endda på et tidspunkt, hvor du lige har brug for at tage en dyb vejrtrækning og få skuldrene ned.

Her har vi i hvert fald fundet en række smukke plakater med tekster om kærlighed. Det er romantiske og livskloge betragtninger, som er udtrykt med de helt rigtige ord og sat op i flotte farver og grafisk layout.

 

Derfor elsker jeg dig - plakat
Der er mange gode grunde til, at vi elsker den, vi elsker. Måske glemmer vi det en smule i hverdagens trummerum, men så er det heldigt, at man kan blive mindet om det. Her er plakaten til dig, der vil erklære din kærlighed til dit hjertes udkårne hver dag. Vi har set plakaten hos Box de Lux, hvor du kan købe den i flere forskellige størrelser.

 

Plakat med gode leveregler for et godt og lykkeligt ægteskab
Her er en flot og farverig plakat med leveregler for et godt og lykkeligt ægteskab. Du kan få plakaten i enten farver som her eller i sort/hvid. Den findes også i en version med engelsk tekst, hvis du foretrækker det. Alle versioner kan du købe hos Box de Lux.

 

Plakat med teksten "Remember to love each otter"
Hvem kan stå for denne lille charmerende fyr? Det er en sød lille påmindelse udtrykt på en humoristisk måde med teksten “Remember to love each otter”. Designet er minimalistisk og holdt i enkle nuancer, så den vil passe godt ind i mange hjem. Find plakaten hos Citatplakat.

 

Plakat med teksten "love" i neon
Foretrækker du en plakat med lidt mere farve, kan denne plakat med det enkle ord “love” bøjet i neon måske være noget for dig. Personligt får den mig til at tænke på filmen “Cocktail” med Tom Cruise i hovedrollen. Det var også lidt af et romantisk drama. Find plakaten hos Nordly Home.

 

Plakat med teksten "Life is short"
Livet er kort, så husk at nyde det og leve i nuet. Det er kort sagt tekstens budskab på denne plakat. Det er kloge ord, som man også sagtens kan overføre til et parforhold. Kort sagt er dette en plakat med visdomsord, som du kan tænke på i mange af livets situationer. Det er endnu en fin plakat, som du kan købe hos Box de Lux.

 

Plakat med tekst om stærke par, der holder sammen
Ethvert par vil opleve svære perioder i deres forhold. Der kan være mange årsager, og de stærke par er dem, der holder sammen i modgang. Som man siger, så gør modgang stærk. Nogle gange, når det er allersværest, kan det være godt at blive mindet om, hvorfor man skal blive sammen. Teksten på denne plakat kan være en god motivation i de svære tider. Ja, rigtigt gættet – du kan købe plakaten hos Box de Lux.

 

Plakat med teksten "nobody put's baby in a corner"
For mange af os, der er vokset op i 1980’erne, er Dirty Dancing en af de mest romantiske film overhovedet. Her er en flot og enkel plakat med det ikoniske citat “Nobody put’s Baby in a corner” udtalt af Patrick Swayze. Du kan finde plakaten hos Modern Room.

 

Plakat der hylder kærligheden
En plakat med et romantisk budskab fortjener næsten også et romantisk layout. Det får du her. De store blomster sender tankerne i retning af foråret, hvor alt springer ud og kærligheden spirer frem igen. Det fine motiv med de sarte rosa blomster vil se godt ud i både entréen, soveværelset og stuen. Du kan se nærmere på plakaten hos Papapapa.

 

Plakat med citaten "Love you to the moon and back"
Her er en en smuk kærlighedserklæring, som vil se godt ud i soveværelset. De fine rosa farver og glimtende stjerner vil også gøre sig godt på mange pigeværelser. Plakaten kan du købe hos Papapapa.