9 billige hængekøjer til under 300 kr.

Er der noget bedre end at ligge og dase i en hængekøje, som stille og roligt vugger dig i søvn på en dejlig sommerdag? Det lyder i hvert fald dejligt. Derfor har vi fundet et udvalg af billige hængekøjer til dig, så du kan komme ud og nyde din have på den mest afslappende måde, som vi kan forestille os.
Find en billig hængekøje og nyd en afslappende stund i haven

Er du så heldig at have en frodig have fyldt med velvoksne træer, tager det kun et øjeblik at sætte din nye hængekøje op. Ellers må du i gang med at grave stolper ned, som du kan sætte din hængekøje fast i, inden du kan slappe af. Måske føler du dig fristet til at investere i en af de dyrere hængekøjer med stativ. Så tager det nemlig ingen tid at sætte din nye hængekøje op ude i haven. En hængekøje med stativ kan du også flytte rundt i haven, så den kan stå i sol eller skygge alt afhængig af, hvad du foretrækker.

I første omgang er det måske alligevel en god idé at købe en billig hængekøje, så du lige kan teste af, om du nu også vil få den brugt. Her er i hvert fald 9 flotte og billige hængekøjer til under 300 kr.

 

Flettet hvid hængekøje der emmer af nostalgi og romantik

Flettet hvid hængekøje der emmer af nostalgi og romantik

Her er en fin klassisk hængekøje i hvidt flet. Den flettede dug er af bomuld, og der er en tværpind i hver ende, så hængekøjen er strakt ud i bredden. Du kan købe denne hængekøje i en smal eller bred udgave. Den smalle hængekøje måler 200 x 80 cm, mens den brede hængekøje måler 200 x 150 cm. Begge varianter kan klare en max belastning på 150 kg.

 

Klassisk hvid hængekøje

Klassisk hvid hængekøje

Et andet bud på en klassisk hængekøje er denne fine lyse hængekøje med en bomuldsdug og en tværstok i hver ende. Den er enkel og elegant at se på, så det kunne også være et godt bud på en indendørs hængekøje, som vil passe ind i mange danske hjem. Denne hængekøje måler 200 x 150 cm og kan klare en belastning på op til 150 kg.

 

Romantisk hængekøje med frynser

Romantisk hængekøje med frynser

Er du vild med boheme-look’et, vil du elske denne fine romantiske hængekøje, der er pyntet med frynser. Den som sender tankerne i retning af sol, sommer og strand omkranset af blåt hav. Jeg ser en rigtig bounty-strand for mig. Hængekøjen måler 200 x 150 cm og kan bære 220 kg, så her kan du ligge og nyde solen sammen med dit hjertes udkårne.

 

Billig hængekøje med striber i gul og rød

Billig hængekøje med striber i gul og rød

Elsker du varme glade farver, vil du sikkert synes godt om denne billige hængekøje med striber i gule, orange og røde striber. Det er farver, som vil stå godt til en frodig grøn have. Hængekøjens dug består af en blanding af bomuld og polyester. Den måler 200 x 100 cm, og den kan klare en belastning på 120 kg.

 

Hængekøje med striber i varme farver

Hængekøje med striber i varme farver

 

Skal der være lidt mere dybde i farverne? Så vil du måske synes godt om disse skønne striber i varme farver, som vil passe perfekt til haven, når sommerens blomster er sprunget ud i et væld af farver. Selv snorene på denne hængekøje er i en dejlig dybrød farve. Bomuldsdugen måler 310 x 100 cm og kan holde til 120 kg.

 

Multifarvet hængekøje i varme røde farver

Multifarvet hængekøje i varme røde farver

Her er hængekøjen til dig, der er vild med rød. Det er en bred hængekøje, som måler 200 x 120 cm. Den kan holde til 100 kg, så den er næppe det oplagte valg, hvis du leder efter en hængekøje med plads til to voksne. Den flotte multifarvede dug er af bomuld.

 

Hængekøje med striber i grøn og pink

Hængekøje med striber i grøn og pink

De fine grønne og pink nuancer på denne billige hængekøje vil falde godt ind i havens farver om sommeren. Dugen er lavet i elltex, som er en blanding af bomuld og polyester. Det er et materiale, som tåler solen, så dugens farver ikke falmer. Samtidig er det et stof, som er behageligt blødt, lige som hvis det var ren bomuld. Hængekøjen måler 200 x 100 cm og kan holde til 120 kg.

 

Billig hængekøje til outdoor-folket med plads til to voksne

Billig hængekøje til outdoor-folket med plads til to voksne

Tilbringer du masser af tid ude i naturen, hvor du er aktiv i mange timer, trænger du også til at slappe af. Denne hængekøje er en dobbelt hængekøje, så der er plads til to voksne, hvis vægten blot holder sig under 180 kg. Dugen er lavet af det samme stof, som man bruger til faldskærme. Der følger karabinhager med, og det hele kan være i en smart lille taske, så det er nemt at have hængekøjen med i rygsækken.

 

Flot stribet hængekøje til børn

Flot stribet hængekøje til børn

Glade farver smitter af på humøret. Denne flotte multifarvede hængekøje er en mulighed, hvis dit barn skal have sin egen hængekøje. Du kan sætte den op ude i haven eller inde på børneværelset, hvor den nok skal vække glæde. Er uheldet ude, kan den endda tåle en tur i vaskemaskinen. Denne hængekøje kan klare en belastning på 80 kg.