5 billige skruemaskiner du kan købe online

En billig skruemaskine kan være ganske fin til dig, der kun har brug for at sætte billeder, hylder og lignende op i ny og næ.
5 billige skruemaskiner du kan købe online

Skal du derimod i gang med et større projekt som fx at bygge en terrasse eller sætte køkken op, vil vi anbefale dig at gå lidt op i pris. Der er nemlig sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det handler om værktøj. Vælger du en dyrere skruemaskine, vil du typisk få flere muligheder for fx at indstille antallet af omdrejninger.

Det er også en fordel med en let og ergonomisk skruemaskine. Den ligger godt i hånden og er nem at håndtere, når du skal arbejde. Endelig er der også en sammenhæng mellem pris og maskinens levetid.

Inden du køber en skruemaskine er det derfor en god idé først at overveje dit behov og budget. Desuden skal du være opmærksom på, at der er forskel på, hvad en boremaskine og en skruemaskine kan. En skruemaskine kan både bore og skrue, mens en boremaskine kun kan bore. En boremaskine er typisk bedre til tunge opgaver, hvor du fx skal bore i beton. En skruemaskine er derimod det bedste valg til dig, der skal bruge den til at skrue skruer i vægge, træ og lignende materialer.

Her kan du læse mere om 5 billige skruemaskiner, som du kan købe på nettet:

 

Bosch GSR 1000 Professional

Billig Bosch skruemaskineVil du have en billig skruemaskine fra et anerkendt mærke, er denne model fra Bosch en overvejelse værd. Det er en akku-skruemaskine, hvilket vil sige, at den får strøm fra et batteri, så du slipper for at bøvle med en ledning. Der følger også en oplader med, så du kan lade batteriet, når det løber tør for strøm.

Det er en lille og kompakt skruemaskine på 10,8 volt, som er fuldt ud tilstrækkelig til at skrue skruer i fx træ og gips. Der er indbygget LED-lys i maskinen, så du har lys til at arbejde i mørke kroge og hjørner. Den kan bore huller på op til 10 mm i træ, så den rækker til de fleste småopgaver i huse og lejligheder.

Set hos 10-4

 

Powerplus skruemaskine på 14,4 V

Billig Powerplus skruemaskine

Vil du have en lidt stærkere skruemaskine, som stadig ligger i den billige ende af skalaen, er denne billige skruemaskine fra Powerplus et godt bud. Den kommer ligeledes med batteri. Den lidt højere spænding på 14,4 volt betyder, at maskinen er stærkere. Det har den fordel, at den kan bore huller i træ på op til 22 mm i diameter.

Set hos Global Tools

 

Powerplus skruemaskine på 18 V

Billig skruemaskine på 18v

Vil du have en billig skruemaskine, som er endnu stærkere, er denne maskine fra Powerplus en mulighed. Den er på 18 volt, og der følger oven i købet 2 batterier med, så du kan skifte, når det ene batteri løber tør for strøm. Du kan bruge den både som bore- og skruemaskine. Lige som den anden billige Powerplus skruemaskine kan den bore huller på op til 22 mm i diameter, når du arbejder med træ. I stål kan den klare huller på op til 10 mm i diameter.

Set hos Global Tools

 

Billig Dewalt skruemaskine 10,8V

Billig Dewalt skruemaskine

Dewalt forstår sig på at fremstille elværktøj i høj kvalitet. Her har vi fundet en af deres billige skruemaskiner på 10,8V. Selv om der er mindre spænding på denne maskine end nogle af de andre, som vi har fundet til dig, så kan den faktisk bore større huller. I træ har den en borekapacitet på 20 mm.

Der er 2 gear, som du kan vælge mellem alt afhængig af, om du fx skal skrue eller bore. Det er med til at forlænge levetiden på din skruemaskine, så du kan beholde den i mange år – og det er jo i sidste ende også med til at afgøre, om en skruemaskine reelt er billig eller ej.

Set hos 10-4

 

Billig Makita skruemaskine 18V

Billig Makita skruemaskineSkal det være, så lad det være! Vil du have en lækker skruemaskine fra et anerkendt mærke, er det svært at komme uden om Makita. Vi har oven i købet fundet en model, som du lige nu kan købe til en særdeles stærk pris. Her får du virkelig kvalitet for alle pengene.

Her er tale om en skruemaskine med mere kapacitet end de andre skruemaskiner, som er omtalt i denne artikel – hvilket fortæller alt om sammenhængen mellem pris og kvalitet. Den kan bore huller på op til 38 mm i diameter i træ, og ladetiden er 36 minutter, når batteriet løber tør for strøm.

Til gengæld får du kun selve skruemaskinen. Der følger hverken batteri, oplader eller kuffert med, men det kan du købe ved siden af.

Set hos 10-4

 

Nu er du blevet præsenteret for 5 billige skruemaskiner, som kan være en god hjælp, hvis du kaster dig ud i et gør-det-selv-projekt. Har du et større projekt, som du ikke stoler på, at du selv kan klare, kan du i stedet prøve at indhente 3 tilbud i et forsøg på at finde en billig håndværker.