15 tapeter med blade i frodige grønne farver

Skab et magisk rum med et smukt tapet. Tapeter med blade kan du få i alverdens designs og grønne farver. Her har vi fundet et udvalg på 15 tapeter med grønne blade, så du kan se, hvor flot det kan se ud.
15 tapeter med blade i frodige grønne farver

Bring den frodige grønne natur inden for med et smukt tapet med blade i en dejlig grøn farve. Grøn er manges yndlingsfarve, fordi det er en farve, som skaber harmoni, ro og balance. Den grønne farve virker både indbydende, beroligende og forfriskende på én og samme tid. Grønne blade er livgivende for planter og træer, så der er ikke noget at sige til,at grøn er en farve, som vi forbinder med natur, forår, sundhed, miljø og en lang række andre positive egenskaber.

Udvalget af flotte tapeter med blade i grønne farver er stort. Der er tapeter med store blade, små blade, lyse grønne farver, mørke grønne farver og alt derimellem. Her har jeg fundet et udvalg, som du kan lade dig inspirere af, hvis du overvejer at hive naturen med ind i din stue, soveværelse eller et helt tredje værelse i dit hjem i form af et smukt tapet i lækker kvalitet.

Tapet med store grønne blade af bregne

Flot mønster med store grønne bregneblade på en lys baggrund. Bregnerne har forskellige nuancer af grønt og fine detaljer, som får bladene til at se realistiske ud. Bregnetapetet er set hos Tapetforum.

 

Tapet med grøn jungle og blade

Jungletapet med store grønne blade i flere forskellige nuancer af grøn. Bladene er store og detaljerede og skaber en flot grøn flade, hvor den lyse baggrund titter frem hist og her. Jungletapetet er set hos Tapetforum.

 

Tapet i teal med palmeblade

Her er et elegant tapet med palmeblade i teal. Teal er en blågrøn farve, som minder lidt om mintgrøn. Palmebladene ligger i forlængelse af hinanden, så på afstand kan det også se ud, som om dette tapet er stribet. Når man kommer tættere på, kan man ikke undgå at se de mange detaljer i palmebladene, som lapper ind over hinanden. Man fristes næsten til at beskrive det fine palmetapet som en nyfortolkning af det traditionelle sildebensmønster. En fin detalje er desuden den metalliske glimmer i tapetet, som får det til at glimte, når lyset falder på det. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Grønt tapet med palmer

Palmer skaber en god stemning. Ud over den grønne farves evne til at skabe ro og harmoni kan synet af palmeblade også få os til at drømme os væk til en dejlig strand med hvidt sand og blå bølger så langt øjet kan række. Mønstret på dette tapet med palmeblade er bygget op af store palmeblade, som lapper ind over hinanden, så der er dybde i motivet. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Grønt tapet med palmeblade

Endnu et bud på et tapet med palmeblade. Her er tapetets bund en dyb grøn, og palmebladene er endnu mørkere, så de næsten ser sorte ud. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Klassisk tapet med blade - palmeblade

Palmeblade som motiv er en klassiker inden for tapeter. Her er et tapet med palmeblade i en moderne palette af farver bestående af mintgrøn, olivengrøn og blågrøn. De store palmeblade vokser på stængler, som strækker sig i hele tapetets længde. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

 

Støvet grønt tapet med blade af bananpalme

De tropiske bananpalmer er motivet på dette elegante tapet, som er holdt i en støvet grøn nuance. Bananbladene træder frem ved hjælp af en relief effekt, som skaber struktur i tapetet. Er du vild med motivet, kan du faktisk få dette eksklusive tapet i flere andre farver end den dejlige harmoniske grønne farve. Du kan også få det i perlemorshvid, guld, sølv og beige. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Olivenfarvet tapet med blade

Endnu et bud på et tapet i en støvet grøn farve eller olivengrøn er dette tapet, hvor mønstret med blade fremtræder mere diskret. Tapetet fremstår tone i tone med bladene en enkelt nuance mørkere end baggrunden. Det er et mere afdæmpet tapet med store blade. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

tapet med blade i dæmpet grøn

Endnu et tapet med et mere dæmpet udtryk er dette smukke tapet med blade, der ligger ind over hinanden. Baggrunden er lys, mens bladene er holdt i en støvet grøn. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Tapet med blade og fine detaljer

De sarte blade gemmer på en fantastisk detaljerigdom. Stregerne er fine, så det støvet grønne mønster af blade virker ikke spor dominerende på den lyse baggrund. Tapetet er set hos BN Farver.

 

Tapet med fine blade der ligner akvareller

De fine blade ligner nærmest små akvareller, der er malet på tapetet. Der er luft mellem bladene, som fremstår lyse og lette på den hvide baggrund. Det er et tapet, som sender tankerne i retning af den danske sommer. Tapetet er set hos DecoFarver.

 

 

Jungletapet med guld

De dominerende farver i dette jungletapet er grøn, grønblå, støvet blå og guld på en lys baggrund. Motivet fremstår utrolig livligt med mange forskellige typer af dekorative blade. Palmebladene er pyntet med guldglimmer, som får tapetet til at glimte af lys og liv, når solens stråler falder ind på det. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Jungletapet med guld og glimmer

Dette jungletapet ser frodigt ud med et væld af blade fra forskellige planter. Bladene er mørkegrønne med guldglimmer strøet ud over sig. Der er masser af detaljer på bladene, som træder ud af den sorte baggrund, og glimmeret får tapetet til at lyse smukt op i lyset. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

 

Tapet med store vinblade

Her er et tapet med blade i en klar grøn farve, som nærmest suger opmærksomhed til sig. Bladene er vinblade, som breder sig lystigt ud over den lyse baggrund. Nogle af bladene ligger i skygge af hinanden, hvilket skaber dybde og afveksling i mønstret. Tapetet er set hos Tapetforum.

 

Tapet med aflange blade fra siv

De aflange blade fra siv strækker sig over den olivengrønne baggrund. Bladene skaber et smukt mønster, og man kan næsten hører bladene rasle i vinden. Den støvede grøn er dejlig afdæmpet i farven og passer perfekt sammen med lyse møbler. Tapetet er set hos BN Farver.