9 flotte hængekøjer med en bæreevne på mindst 200 kg

Du kan skabe feriestemning hjemme i din egen have med en dejlig behagelig hængekøje. Når du ligger og slapper af her, kan du lukke øjnene og lade tankerne føre dig til eksotiske steder - eller du kan nyde solens stråler og lytte til fuglenes kvidren og bladenes raslen i en behagelig brise.
10 flotte hængekøjer med en bæreevne på 200 kg

Måske får du slet ikke lov til at have hængekøjen for dig selv. Hvis din bedre halvdel også elsker at slappe af i haven sammen med dig, kan en ekstra stor hængekøje være et godt valg. Men en ting er hængekøjens bredde, noget andet er dens bæreevne. Skal I ligge to voksne sammen i en hængekøje, vil det være en god idé at sikre jer, at den også kan holde til det. Derfor har vi været på udkig efter nogle flotte hængekøjer med en bæreevne på mindst 200 kg.

 

Ekstra stor brasiliansk hængekøje i grå

Ekstra stor hængekøje i grå

Med en dug, der måler 250 x 175 cm, hører denne gråstribede hængekøje fra Amazonas til blandt de største. Det giver dig den fordel, at du kan ligge på tværs i den i stedet for på langs. Det kan for nogle være mere behageligt, fordi ryggen får mere støtte på denne måde. Stoffet i brasilianske hængekøjer er vævet, så det er ekstra robust, så denne fine sag har en bæreevne på 200 kg. Du kan få den i mange forskellige farver, så du kan sikkert finde en, der falder i din smag, hvis du ikke synes så godt om grå.

 

Hvid hængekøje med en bæreevne på 200 kg

Hvid hængekøje med en bæreevne på 200 kg

Her er endnu en brasiliansk hængekøje. Brasilianske hængekøjer er ekstremt populære og den mest solgte type af hængekøjer. De er nemlig både store og slidstærke, så man kan ligge i dem på mange måder. Denne hvide hængekøje måler 150 cm i bredden og kan naturligvis klare en belastning på 200 kg.

 

Kingsize-hængekøje med grønne striber

Kingsize-hængekøje med grønne striber

Den flotte kombination af grønne, blå og gule striber vil sikkert få mange til at tænke på en dejlig tropisk ø med klart blåt vand og høje palmer. Denne kingsize hængekøje er da også fremstillet under eksotiske himmelstrøg, nærmere betegnet i Columbia. Hængekøjens dug måler 260 x 180 cm, så der er god plads til to voksne uden, at I skal bekymrer jer om, hvem der triller ud over kanten. Den kan også sagtens bære det, for den kan klare en belastning på 200 kg.

 

Dobbelt hængekøje med blå tern

Dobbelt hængekøje med blå tern

En hængekøje behøver ikke nødvendigvis at være ensfarvet eller stribet. Det er denne hængekøje med et ternet mønster et godt bevis på. Det er en ekstra bred hængekøje med et mål på 260 x 180 cm, så her er plads til hele familien, hvis blot den samlede vægt ikke overstiger 200 kg.

 

Stor økologisk hængekøje med plads til hele familien

Stor økologisk hængekøje med plads til hele familien

 

Leder du efter en hængekøje med et unikt mønster, skal du kaste et blik på denne. Lad dig fascinere af stoffets flotte mønster med fine detaljer og klare farver, som er inspireret af Caribien. Læg også mærke til de fint flettede snore til ophænget. Stoffet er økologisk bomuld, som er certificeret af Global Organic Textile Standard. Det er en columbiansk hængekøje med tætvævet stof og forstærkede kanter, så det er en stærk og solid hængekøje, som kan holde til 200 kg. Dugen måler 260 x 180 cm.

 

Romantisk hængekøje med frynser

Romantisk hængekøje med frynser

Har du hang til romantik, vil du måske falde for denne fine hængekøje. Dugens vævede mønster er tern i rød og hvid, og kanten er pyntet med en vævet bort, der slutter i frynser. Det giver denne hængekøje et flot og feminint udseende. Dugen måler 250 x 160 cm og er stærk nok til at bære 200 kg.

 

Traditionel hængekøje med en bæreevne på 200 kg

 Traditionel hængekøje med en bæreevne på 200 kg

Vil du gerne have en hængekøje, som bliver holdt åben af en tværpind, kan du fx overveje denne enkle og stilrene hængekøje. Her på billedet kan du se den i en lys sandfarvet udgave, men du kan også få den i flere andre farver og endda med striber, hvis du elsker farver og spræl. Dugen er lavet af bomuld og måler 200 x 160 cm. Bæreevnen er 200 kg. Tværpindene måler 100 cm i længden. Der følger 2 karabinhager og 2 nylonstropper med, så du hurtigt kan blive klar til at nyde det gode vejr i din nyindkøbte hængekøje.

 

Stribet hængekøje med en bæreevne på hele 300 kg

Stribet hængekøje med en bæreevne på 300 kg

I vores søgen efter hængekøje, der kan holde til noget vægt, er vi faldet over denne stribede udgave, som er opgivet til at have en bæreevne på hele 300 kg! Dem har vi ellers ikke set mange af. Dugen måler 210 x 150 cm, så det er ikke den største hængekøje her på listen. Til gengæld skal du ikke bekymre dig så meget om, hvorvidt den kan holde til hele familien på én gang. Du kan få den i flere forskellige farvekombinationer, så der er gode muligheder for at finde en farve, som falder i din smag.

 

Robust hængekøje med stativ

Robust hængekøje med stativ og bæreevne på 220 kg

 

Mange af de hængekøjer, som du kan købe med stativ, kan ikke holde til at bære 200 kg. Men denne kan holde til hele 220 kg! Stativet står stabilt, det føles solidt, og så er det nemt at samle, så du hurtigt kan få glæde af din nye hængekøje. Der er mange forskellige farver at vælge mellem, lige som du kan vælge den med eller uden tværpinde i enderne.